2777
2789
عنوان

مخالفان و موافقان حضور آقایان در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
بعضیهاشون خوبن و بعضیها سواستفاده گر اینجا حتی بچه راهنمایی خانم هم حضور داره 

جان من یه دونه از خوباشون رو بگو ، آخه مرد خوب تو سایت زنونه میپلکه؟مرد آنقدر خاله زنک و بیکار ؟! مسایل این سایت خانومانه س

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
برای بار صدم میگم، عدم عضویتشون دلیل بر عدم حضورشون نیست. اینجا یه گوشه‌ای از اینترنته که کاملاً عمو ...

بله متأسفانه اینم خیلی ناراحت کننده س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به عنوان یه عضو این جامعه کوچیک هیچ حقی واسه خودت قایل نیستی؟

چرا بالاخره هر کسی حتی شده یه سهم کوچیکی داره بعضی آقایون ببخشید ولی واقعا حال بهم زنن اما اینجا اقایونی هم هستن تاپیک مفیدی میذارن و سرشون تو کار خودشونه 

نمونش آقای پریروز من شعر و مطالب ادبی دوست دارم ایشون تاپیکاشون جالبه تا حالا هم حاشیه ای ازشون ندیدم

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

من چون تو این سال های عضویتم  هم اقای خوب دیدم در این سایت هم اقای بد واقعا نمیتونم چیزی بگم عزیزم 

دو مدیر قبلی سایت هم اقا بودن 

خیلی از عوامل فنی  سایت هم اقا هستن 

در کل چون سایت یک قسمت عمومی داره و جنسیتش مختص خانم ها نیست نمیشه گفت فقط خانم ها عضو بشن شما یک سرچ تو گوگل بزنی فوری اسم سایت میاد بالا چه خانم باشی چه اقا 

و خب من خودم از خانم اوایل عضویتم ضربه خوردم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
جان من یه دونه از خوباشون رو بگو ، آخه مرد خوب تو سایت زنونه میپلکه؟مرد آنقدر خاله زنک و بیکار ؟! مس ...

آره هست 

مطلب و شعر میزارن 

کتاب و فیلم معرفی میکنن

و خیلیهاشون چون جنس خودشون رو خوب میشناسن راهنمایی های خوبی میکنن

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
با کی ؟!

با شما

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
چرا بالاخره هر کسی حتی شده یه سهم کوچیکی داره بعضی آقایون ببخشید ولی واقعا حال بهم زنن اما اینجا اقا ...

یعنی ما خانوما نمیتونیم یه فضای خصوصی برای خودمون داشته باشیم اکثراً درخواست دوستی میدن ، حاشیه درست میکنن بخدا یه کاربری بود اخیرا نی نی یار شوتش کرد اومده بود تو به تاپیکی از خشن بودنش تو رابطه و فیتیش و این دری وری ها میگفت لعنت بهش

یعنی ما خانوما نمیتونیم یه فضای خصوصی برای خودمون داشته باشیم اکثراً درخواست دوستی میدن ، حاشیه درست ...

بله درست میگید ولی متاسفانه اینجا عمومی شده دیگه حالا خارج از فضای مجازی مثلا من دوست دارم یه محیطی مثل کافی شاپ زنونه باشه با دوستام بتونم برم ولی تو شهر ما نیست

وای جدی اصلا تا حالا اینجا اینجور تاپیکا ندیدم دوازده شب به بعده از این موارد ؟

خیلی از خانوما هم هستن چرت و پرت میگن عزیزم ...بعدشم اگه سایت زنونه بود کلا نباید گزینه جنسیت میداشت دیگه ...پس یعنی حضور مردان هم هست اینکه میگید سایت زنونس چون اسمش نی نی سایته و برای بارداری و بچه داریه اصلا درست نیست مگه فقط زنا باید بچه بزرگ کنن تو دنیای امروزی این وظیفه هر دو طرفه ...فقط کاش سوادو شعور و فرهنگ در کنار هم بالابرن که درک مسائل مختلف برای همه ممکن بشه 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
بله درست میگید ولی متاسفانه اینجا عمومی شده دیگه حالا خارج از فضای مجازی مثلا من دوست دارم یه محیطی ...

آی گفتی ، من بصورت کاملا اتفاقی بارها و بارها دیدم دیگه ام وز این تاپیکی که لینکش رو گذاشتم دیدم خونم به جوش اومد

خیلی از خانوما هم هستن چرت و پرت میگن عزیزم ...بعدشم اگه سایت زنونه بود کلا نباید گزینه جنسیت میداشت ...

منم میدونم سایت عمومیه اما دلم میخواد بدونم نظر خانوما چیه