2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده؟

98 بازدید | 9 پست

تا حالا براتون پیش اومده سر یه چیز الکی اعصاب تون به هم بریزه و بعدش بگین عجب، چرا یهو اینطور شدم؟

یکی از دلایل این اتفاق کمبود خوابه. کمبود خواب باعث میشه بعضی از قسمت های مغز درست کار نکنن.

این ویدیوی سه دقیقه ای رو ببینید تا بدونید وقتی کمبود خواب داریم، چه بلایی بر سر مغزمون میاد:

تأیر کمبود خواب بر رفتار انسان

منی که زیاده خوابم دارم و عصبیم چی بگم؟

ممنون از سؤال خوب تون.

یه مثال میزنم. برای این که یک آش خوشمزه بشه، چه چیزهایی لازمه؟ 

مثلا حبوبات کافی باید داشته باشه، نمکش به اندازه باشه، سبزی تازه به مقدار لازم، مدت زمان مناسبی باید حرارت بگیره و مواردی از این دست.

اگه هر کدوم از این موارد نباشه، آش خوشمزه نمیشه.

آرامش و کنترل رفتار خودمون هم عوامل زیادی داره. یکی از اون ها خواب به اندازه ی کافی هست. دلایل زیاد دیگه ای مثل تغذیه، مشکلات روانی و از این قبیل وجود داره. تا همه ی این موارد بررسی نشه، نمیشه قطعی گفت که چرا عصبی هستین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ساچ عه واو

چیز عجیبی نیست

گاهی اوقات امور کوچیکی تو زندگی هستن که باعث میشن رفتارهای عجیب و غریبی داشته باشیم. نمونه های مبالغه آمیزش در بیماران هیستریک پدیدار میشه.

مثلا دکتر یونگ تعریف میکنه که داشته با مریضش قدم میزده. پالتوی مریضش میفته زمین و دکتر برمیداره و با دست به پالتو ضربه میزنه تا گرد و خاکش از بین بره. 

یهو میبینه مریضش حالت عصبی بهش دست میده و وحشت میکنه.

بعد از تداعی هاش مشخص میشه که ضربه های به پالتو برای اون خانم یادآور کتک هایی بوده که از پدرش میخورده و اینطور ناخودآگاه روی رفتارش اثر گذاشته.

چیز عجیبی نیست گاهی اوقات امور کوچیکی تو زندگی هستن که باعث میشن رفتارهای عجیب و غریبی داشته باشیم. ...

نه دیگ در این حد نیستم فق، کلا خوشم نمیاد کسی باهام حرف بزنه تا وقتی ک نخوام خودم صحبت کنم

نه دیگ در این حد نیستم فق، کلا خوشم نمیاد کسی باهام حرف بزنه تا وقتی ک نخوام خودم صحبت کنم

بله قطعا در این حد نیستین. این مثالی که زدم، طرف یک روان رنجور بوده.

به هر حال برای تشخیص علتش اگه خواستین تست بدین، در خدمتم.