2777
2789

من معلمم خصوصی تدریس کردم یه ماه بیشتره طرف به روش نمیاره پولم رو بده خودمم خجالت می کشم به نظرتون چجوری برای طرف پیام بفرستم که پولم رو بده؟🥺خودمم لازم دارم تو این موقعیتم

خجالت نداره عزیزم یه کاری کردی باید دستمزدتو بگیری

اون باید خجالت بکشه که تا الان پولتو نزده

پیام نده زنگ بزن و با اعتماد به نفس بگو اگه شماره کارتمو گم کردید براتون بفرستم زمان زیادی گذشته

راز خوشبختی من این است: «راضی ام به رضای خدا»
خجالت نداره عزیزم یه کاری کردی باید دستمزدتو بگیری اون باید خجالت بکشه که تا الان پولتو نزده پیام ...

اگر غریبه بود راحت تر بودم اینم الان شاگرد کلاس خودمه که چندجلسه خصوصی اومد دیگه انگار یادش رفت تسویه کنه

چون تا اخر سال در ارتباط خواهیم بود خجالت می کشم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر غریبه بود راحت تر بودم اینم الان شاگرد کلاس خودمه که چندجلسه خصوصی اومد دیگه انگار یادش رفت تسوی ...

عزیزم اون باید خجالت بکشه.

زنگ بزن بگو اگه لطف کنین هزینه کلاس رو واریز کنین ممنون میشم. برای کاری لازم دارم.  مبلغش شد..... شماره کارتمم اینه. 

باشه سعیم رو میکنم امروز بگم دیگه نمیشه اینجوری🤦‍♀️

اصلا تعارف نکن. اینقدر میشناسم معلمای خصوصی رو که پولشون رو خوردن. اگه سال تموم بشه که دیگه رنگشم نمیبینی.

اعتماد به نفس داشته باش و با خوشرویی و محترمانه ولی محکم خواسته ت رو مطرح کن. حق زحمتی که کشیدیه. اگه گفت الان ندارم و این حرفا بپرس نهایت تا کی میتونین بریزین چون برای کاری لازم دارم باید برنامه ریزی کنم. 

اصلا تعارف نکن. اینقدر میشناسم معلمای خصوصی رو که پولشون رو خوردن. اگه سال تموم بشه که دیگه رنگشم نم ...

اره منم میگم سال تموم بشه دیگه رفت که رفت باید زودتر بگم