2777
2789

سلام. نمیدونم درجریان تاپیک های قبلیم هستین یا نه. توی تاپیک قبلیم مشکلو کامل نگفته بودم و باعث شد نتونم ازتون راهنمایی بگیرم. خیلی هاتون گفتین واضح توضیح بدم

من شش ماه پیش اولین و آخرین بار با دوست پسرم یه رابطه سطحی داشتم و بعدش دیگه هیچ وقت این کارو نکردیم و به شدت پشیمون شدم

بعد از اون متوجه شدم ازش بیماری تبخال تناسلی و زگیل تناسلی رو گرفتم. خودش اصلن نمیدونست که این بیماری رو داره ولی گفتش تا آخرش پشتم میمونه و تنهام نمیزاره

خانوادمون تقریبا در یه سطح هستن ولی ما یکم از لحاظ فرهنگی و مالی بالاتریم. اما خودمون دوتا خیلی خیلی خیلی متفاوتیم. ولی با این حال که با هم متفاوتیم مشکلی نداشتیم. حتی تا حالا دعوا نکردیم. 

این مشکلاتی هم که میگم مثلا ایشون ماهی یه بار سیگار میکشه یا مشروب میخوره. خیلی اهل بیرون رفتنه و با دخترا حرف میزنه🙂 از لحاظ شغلی و تحصیلی هم از خودم پایین تره  

حالا مشکلی که دارم اینه که نمیدونم باهاش بمونم یا نه؟ چندبار باهاش تموم کردم ولی هرروز به بهونه های مختلف باز بهم پی ام میده یا زنگ میزنه بهم

خیلی توی دوراهی بدی گیر افتادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه خونسردی تو درک نمیکنم🙂

عذرمیخوام اما اینطور حرف زدن خیلی از افراد مثل شما باعث میشه که خیلی از دخترامون خودشونو مجبور به ازدواج کنن و از چاله بیفتن تو چاه

من خونسرد نیستم ولی هر مسئله ای رو درجای خودش مطرح میکنم. برای درمان پیش پزشک میرم. گریه هامو خودم دارم. اینجا هم درمورد مسائلی میپرسم که میدونم کاربرا با توجه به تجربشون میتونن کمکم کنن

کات کن بابا چیه واسه خودت توجیه پیدا کردی علت این که تا الان باهاش موندم فلانه بیساره🙄🙄

اوایلش خیلی ترسیده بودم 

حالا خودمو یکم جمع و جور کردم تا منطقی تصمیم بگیرم😔

عذرمیخوام اما اینطور حرف زدن خیلی از افراد مثل شما باعث میشه که خیلی از دخترامون خودشونو مجبور به از ...

😐 تو خودت داری میگی به خاطر بیماری که ازش گرفتم باهاش موندم، الان میگی حرفای من باعث اینه😐

یه بار دیگه بخون احتمالا جمله های اضافی زیاد دیدی 😏

این کاربر اهل هیچ صراطی نمی باشد🖖

درمانتو سفت و سخت دنبال کن انشاالله که خوب میشی عزیزم و جوابشم نده فعلا بگو من بخاطر بیماری حالم بده ....ب خودت زمان بده ک انشاالله بهترینها برات اتفاق میوفته ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...