http://hakimtehrani.com/1580/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%D9%8A%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%D9%8A-%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%DA%86%D8%A7%D9%82-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AC%D9%8A%D9%86-%D8%B3.html من با این پودر ک دست ساز خودم بود وزنم اضافه شد. توی لینک موادش و طرز درست کردن و طرز استفاده ش رو کامل توضیح داده. من بهش شیر خشک هم اضافه میکردم و در روز سه بار میخوردم (ی بار بعد از صبحانه، ی بار عصر، ی بار هم کمی بعد از شام و هر بار 2 قاشق سر پر از این پودر میریختم + بازای هر قاشق 1 پیمانه شیر خشک) توی یک ماه و نیم 5 الی 6 کیلو به وزنم اضافه شد. بدنم قبلا خیلی ضعیف بود ولی بعد از خوردن پودر خیلی پر انرژی تر و بانشاط تر شدم. من قبلنا خیلی زیاد میخوابیدم ولی بعد از مصرف پودر صبح زود بیدار میشدم و سرحال بودم. خونم که کم بود زیاد شد و بدنم گرم... البته اگه خواستین استفاده کنین و پوستتون مستعد جوش زدن هست، حتما از عرقیاتی که حکیم تهرانی تو همین لینک (شاه تره و کاسنی و کیالک) بهشون اشاره کرده هر روز استفاده کنین. من همه چیو امتحان کرده بودم ولی هیچ چی باعث افزایش وزنم نشده بودن کلی پول دکتر و آزمایش و دارو دادم ولی هیچ کدوم افاقه نکردن. دیگه ناامید شده بود که به این لینک برخوردم و گفتم اینم استفاده کنم شاید مؤثر بود که خداروشکر نتیجه داد. امیدوارم برای شماها هم مؤثر باشه. حتماً بعد از استفاده نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام کنین تا بقیه هم بخونن. به چند نفر از اعضای سایت نوعروس هم معرفیش کردم و استفاده کردن و راضی بودن. خودم به دوستم که تو همسایگیمونه و لاغر و قد بلند بود معرفیش کردم اونم وزنش اضافه شد. پسر خواهرم هم لاغر و ضعیف بود اونم همزمان با من میخورد الان همچین توپر شده که ماشاءالله. الان همه به من میگن خیلی خوش تیپ شدی و اندامت خیلی خوب شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!