2777
2789
عنوان

پسردوساله م به اومیکرون مبتلا شده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 92 پست
بچه ها پسرمن سرفش خلط داره چی بهش بدم

منم بعد چند روز سرفه هام خلط دار شد 

رفتم دکتر گفت سرفه خلط دار مرحله آخر بیماریه و داری خوب میشی 

یه دیفن هیدرامین داد بهم که خلط آور باشه و زودتر خوب بشم 

مایعات گرم و آب میوه زیاد بهش بده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش.دختر منم گرفت دو شب تب کرد. من ایبوپروفن میدادم ۴سالشه.چون دست وپاش هم درد میکرد تاااا ...

ممنون عزیزم اگه دیدم تبش دوباره رفته بالا همسرمو بیدار میکنم بره از داروخونه شیاف بخره

منم بعد چند روز سرفه هام خلط دار شد  رفتم دکتر گفت سرفه خلط دار مرحله آخر بیماریه و داری خوب م ...

منم سرفه هام از دیروز خلط داره پس مال منم مرحله اخره؟

من بعضی وقت نفسمم به زور بالا میاد شما هم اینجوری بودین؟

۵سالشه.دکتر بردم اموکسی کلاو داد تموم شد ولی هنوز سرفش خلط داره 

روتارین بخر از داروخانه.مخصوص سرفه خلط داره 

گیاهیه مثل دمنوشهه هررررچقدر از معجزه ش بگم باور نمیکنی.بچت راحت میشه.میتونی همینجا سرچ کنی بخونی

حتما حتما بخر .معرکه س واقعا 

منکه خستم شوهرم گرفته خیلی اذیته خواب نداشتم چتدوقته حالاهم دخترم تب کرده.انقدر خوابم میاد ولی نمیتونم بیخیال باشم.شیاف نصفی براش گذاشتم بهش هم شربت دادم میترسم بخوابم بعد خدایی نکرده باز تب کنه 

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)
منکه خستم شوهرم گرفته خیلی اذیته خواب نداشتم چتدوقته حالاهم دخترم تب کرده.انقدر خوابم میاد ولی نمیتو ...

اره نخواب ریسک نکن.من همیشه ایبوپروفن میدم قشنگ چند ساعت تب بند میاره و خیلی هم زود عمل میکنه.البته دختر من ۴ سالش