پسر منم گرفت ۵روز طول کشید خوب بشه کلا همه گرفتیم منکه دوبار رفتم بیمارستان سروم وامپول گرفتم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
آب سیب شیرین واسه تبش بده ،پاشویه با آب ولرم ،، اگه شیر خودت رو هنوز می خوره تند تند شیرش بده،شکمش کار کنه خیلی بهتر میسه،،بعد هم چرا میگی امیکرون ما ماه پیش مریض شدیم به خدا یک درصد اگه فکر این کرونا و دارو دسته لش بودیم گفتیم سرما خوزدگیع دکتر هم نرفتیم توخونه خوب شدیم همیشه ف ال خوب بزن فقط مراقب تبش باس ان شاالله خوب میشه ،اکه جدیدا واکسن زدی حتی امکان داره از اون هم باسه
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین