2777
2789
ما سه ساله مهمونی نرفتیم و ... به ماها میخندن اینم عاقبتش

ما هم نرفتیم

ولی وقتی دلتا گرفتیم زخم زبون هم شنیدیم البته چند ماه بعد گفتیم تو اون دوران تحمل نیش وکنایه نداشتیم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه کلی خودم رو آروم کردم از این بدتر بودم

میدونم کاملا درکت میکنم واسه ماهم مهمون اومد بچش مریض بود چشماش باز نمیشد میگفتم چرا اینقدر مریضه میگفت نه مریض نیست بچه های منم مریض شدن کلی هزینه دکتر بماند بیخوابی های خودم بماند ازین ناراحت بودم ایا یک شام ارزش اینو داشت که مارو گرفتار کردن

نه اصلا نمیفهمن و باور ندارن من دبیرم مدرسه ها غیر حضوریه اما مدیرمون گفته کادر باید برن به قول شما ...

من سرکار خیلی آپاچیم‌ اگه کسی ماسک نزنه انقدر جلو در وایمیسم تا یا بره بیرون یا ماسک بزنه ولی همسرم چیزی نمیکه همه اش هم اون‌میگیره میاره خونه

ما هم نرفتیم ولی وقتی دلتا گرفتیم زخم زبون هم شنیدیم البته چند ماه بعد گفتیم تو اون دوران تحمل نیش ...

من که حتی زنگم‌نمیزنیم‌کسی بخواد حرف بزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من سرکار خیلی آپاچیم‌ اگه کسی ماسک نزنه انقدر جلو در وایمیسم تا یا بره بیرون یا ماسک بزنه ولی همسرم ...

ای جانم ان شاءا... بلا دور باشه ازتون

من تاپیک کرونا زدم تابستون علائم گفتم شما بهم‌گفتید کرونا گرفتید و خیلی کمک و راهنمایی کردید من خیلی دعاتون میکنم

خدا خودش به داد همهذبرسه بهذحق بزرگیش خودش همه رو حفظ کنه مردم ایران این دوسال کم بدبختی ندیدن 😔😔😔

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
من که حتی زنگم‌نمیزنیم‌کسی بخواد حرف بزنه

من مامان خودم بهم‌میگه یه دونه بچه داری دیگه خدا بهت نداده به خاطر اعمالته که کم میای خونمون تو کرونا! من یه پسر ۱۷ ساله دارم ازدواج مجدد کردم مامان خودم تیکه میندازه بهم و میگه دارم‌چوب می خورم