2777
2789
عنوان

مامانایی که بیدارن

111 بازدید | 18 پست

دخترم۴ماشه و رفلاکس داره قبلا خس خس سینه داشت ولی الان حدود یک ماهونیمه که گلوش خلط داره دکتر بردمش گفت از حساسیته الانم که دو هفتس سرماخورده خلطش که بیشتر شده هیچ بینیشم کیپه لا پوار بینی مرتب تمیز میکنم دستگاه بخور تو اتاقش گذاشتم ولی خوب نشده چیکار کنم بنظرتون؟خیلی اذیت میشه همش از خواب مپیره چون بینیش کیپه گلوشم خلطیه درست نمیتونه توی خواب نفس بکشه توروخدا راه حل بدین

عزیزدلم. خیییلی ناراحت شدم براش. رفلاکسه گلم. پسر منم همینجوریه. وقتی رفلاکسشون شدید بشه میاد تو حلق و بینیشون و میشه خلط. براهمینه خوب نشده. باید زیر سرشو بلند تر کنی. بعد از شیر نیم ساعت بغلش کن دیگه تقریباکامل برطرف میشه علایمش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سنش کمه آزیترو مایسن احتمالا نشه بش داد...گرچند دکتر به دخترم ۴ماهش ک بود تجویز کرد.

سینه اش رو با رو غن های ک طبع کروم دارن ماساژ بده...قطره ی منتول بریز رو متکاش ک بو کنه واسه باز شدن حس بویاییش خوبه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

تشخیص دکترش احتمالا کامل نیست. این علامت رفلاکسه. قطره بینی بریز تو دماغش بیشتر از دوسه قطره تو هرکدوم بریز. یا بینیش میاد بیرون یا کلا از اون طرف میره پایین بینیش کامل باز میشه. دکتر پسرم یادم یاد که اینا همون مواد رفلاکسه که میاد بینی و حلقشون رو پر میکنه. گفت هرروز صبح و شب براش قطره بزن.

عزیزدلم. خیییلی ناراحت شدم براش. رفلاکسه گلم. پسر منم همینجوریه. وقتی رفلاکسشون شدید بشه میاد تو حلق ...

اره دکتر خودشم گفت نیم ساعت بعد شیر نگهش دارم حتی اگه بادکلوشو زد ولی انقد خوابش سبکه و بد خابه که اگه حین شیر خوردن خوابش ببره دیگه جرات نمیکنم حتی باد گلوشو بگیرم چه برسه نیم ساعت نگهش دارم:)

تشخیص دکترش احتمالا کامل نیست. این علامت رفلاکسه. قطره بینی بریز تو دماغش بیشتر از دوسه قطره تو هرکد ...

قطره داده یک ماهه دارم مصرف میکنم ولی از وقتی سرماخورد بدتر شد

این که نمیتونه تو خواب نفس بکشه هم دلیلش رفلاکسه. وقتایی که بهتر بشه رفلاکسشون هیچ کدوم از این علایم ...

ای بابا بچم خیلی اذیت میشه پسر شما تا چند ماهگی رفلاکس داشت کی خوب شد؟

اره دکتر خودشم گفت نیم ساعت بعد شیر نگهش دارم حتی اگه بادکلوشو زد ولی انقد خوابش سبکه و بد خابه که ا ...

اشکال نداره. عمودیش کن بذار رو شونت بخوابه. پسر منم همین بود. تازه اگه خوابم بود و نیم ساعت تموم میشد تا میومدم بذارمش پایین بیدار میشد و باز شیر میخواست. 

گلم بخور خوبه ولی اگه رفلاکس رو کنترل کنی بهش نیاز نداری. جای یکم خنکتر بهتر براشون.

قطره داده یک ماهه دارم مصرف میکنم ولی از وقتی سرماخورد بدتر شد

😪😬😬😬😬سرماخوردگی رفلاکس رو شدیدتر میکنه .وقتی هم رفلاکس شدیدتر بشه زودتر مریض میشن و دیر خوب میشن و این چرخه معیوب ال الابد ادامه داره. خییییلی مراقبت کن اصلا مریض نشه. چون بشه تا دوماه دستت بنده. حتی اگه خوب بشه بخاطر شیر نخوردنش عدابت میده.

😪😬😬😬😬سرماخوردگی رفلاکس رو شدیدتر میکنه .وقتی هم رفلاکس شدیدتر بشه زودتر مریض میشن و دیر خوب میش ...

اخ اخ ارهههه دقیقا خیلی جدیدا بد شیر میخوره یعنی ب زوووور با کلی گریه میزارم دهنش

😪😬😬😬😬سرماخوردگی رفلاکس رو شدیدتر میکنه .وقتی هم رفلاکس شدیدتر بشه زودتر مریض میشن و دیر خوب میش ...

اخه واکسن ۴ماهگیش بخاطر سرماخوردگیش عقب افتاد یعنی دومااااه زمان میبره؟