2777
2789
عنوان

داستان عشق اول💔

960 بازدید | 38 پست

سلام به همگی

داستان از این قراره که قبل ازدواجم عاشق یه نفر بودم،همدیگه رو خیلی دوست داشتیم

عاشقم بود واقعا، منم دوسش داشتم

تا اینکه یه روز یه نفر اومد بهم گفت این پسره با فلانیه

....

کسی هست که بقیشو بگم؟؟

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

منم بدون خداحافظی بدون اینکه حتی بگم چنین چیزی راجبت شنیدم رفتم چن روز حالم خیلی بد بود

شمارمو عوض کردم کلا راه ارتباطی نبود بینمون 

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

حال روحیم افتضاح بود ولی اصلا سمتش نرفتم

گه گاهی تو مسیر میدیمش راهمو عوض میکردم و...

تا اینکه ازدواج کردم

بچه ها هستین؟

نیاز دارم به راهنماییتون