2777
2789
عنوان

حس بی عرضگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 47 پست
اگر واقعا ژن شون باشه خودت و بچه هات رو اذیت نکن 

شده حتی بجنگم با شوهرم میخام هورمون رو شروع کنم خیلی غصه میخورم برای قدشون

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه نفر هست تعریفش زیاد شنیدم دزفوله اسمش دکتر مهربانی میگن عالیه

آنلاین هم میده برنامه من تهرانم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم از وقتی دمیا اومد زود دنیا اومد قد ۴۷ وزن ۲۷۵۰ کلا کمخوراک بود و قطره چکانی رشد میکنه چن بار غدد بردم محل نمیدن اصلا

آنلاین هم میده برنامه من تهرانم

نمیدونم یه جلسه برو نهایتش یه روز ر۴ت و برگشت طول میکشع از این بهتره عیب بمونه رو بچت مسخرش کنن اونجور که خودت میگی عزیزم

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
شده حتی بجنگم با شوهرم میخام هورمون رو شروع کنم خیلی غصه میخورم برای قدشون

نه آمپول خوب نیس بلوغ جنسی زودرس میاره.بابا همینکه سالمن خداتو شکر کن خیلیا بچه های چاق و قد بلند دارن و آرزوی سلامتیشون حسرت میکشن

نه آمپول خوب نیس بلوغ جنسی زودرس میاره.بابا همینکه سالمن خداتو شکر کن خیلیا بچه های چاق و قد بلند دا ...

نیدونم واقعا. هر قدر تلاش میکنم نمیتونم بی محل باشم تفاوت قدش با بعضی همکااسیاش ۸ سانته بعضیا پنج سانت ولی از همه کوتاهتره و ریزتر استخوناش به شدت ظریفن و این باعث شده بیشتر کوچیک دیده بشه مثلا همیشه ی سایز کوچیکتر میخرم گاها دو سایز مثلا لباس شش سال بهش میخوره هرکس رو میبینم مقایسه میکنم و غصه میخورم 

انشاالله ک قدشون بلندمیشه جلو بچه ها نگو ک کوتاهین غصه میخورن

ممنونم

سلام گلم ب راهنماییت نیاز دارم 

چندسال پیش ی تاپیک زدی عرق نعنا و بارهنگ برانوزادت بهش دادی شما؟من دخترم ی ماه و نیمه شه خیلییی بالا میاره رفلاکس داره شنیدم این خوبه اما میترسم بدم شما دادین؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
سلام گلم ب راهنماییت نیاز دارم  چندسال پیش ی تاپیک زدی عرق نعنا و بارهنگ برانوزادت بهش دادی شم ...

سلام عزیزم نگران نباش دستور دکتر بود اما خیلی خیلی کم بده در حد چند قاشق چای خوری  اما اگر تهرانی ببرش پیش دکتر بهروز مقدادی خوبه 

سلام عزیزم نگران نباش دستور دکتر بود اما خیلی خیلی کم بده در حد چند قاشق چای خوری  اما اگر تهرا ...

مرسی عزیزدل ک ج دادی نه مشهدم 

حالا استفاده کردی اثریم داشت؟

مرسی عزیزدل ک ج دادی نه مشهدم  حالا استفاده کردی اثریم داشت؟

اثر داره ولی کم اول مشخص کنید بچتون رفلاکس داره یا کولیک اگر کولیک بود این اثر داره رفلاکس باید درجه و شدتش مشخص بشه و بعد دارو بگیره 

ضمنا برای دل درد شبانه و رفلاکس قطره پدی لاکت بخر مثل آب روی آتیشه شبی سه قطره تا پنج قطرس و بسیار خوبه فقط حتما در یخچال باشه چون باکتری مفید هست و فورا فاسد میشه 

دکتر مقدادی هم مشاوره آنلاین و پیامی دارن در نهایت آرزوی سلامتی دارم برای خودتون و کوچولوتون

اثر داره ولی کم اول مشخص کنید بچتون رفلاکس داره یا کولیک اگر کولیک بود این اثر داره رفلاکس باید درجه ...

رفلاکس نه کولیک رو قطره پدی لاکت خوب میکنه

اثر داره ولی کم اول مشخص کنید بچتون رفلاکس داره یا کولیک اگر کولیک بود این اثر داره رفلاکس باید درجه ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت خداروشکر اینجوری نیست دل درد داشته باشه خیلی یا بخاد خیلی اذیت کنه اما همه ی علائم رفلاکس و داره از همه بدترش بالا آوردن شدیدش هست ک ازدماغاشم می‌زده بیرون دکتر پودر اسومراز داد بیدارشد انگار قطعش کردم 

مرسی خانوم گل