2777
2789

عذر میخوام شما تو تاپیکهای قبلی از اختلافاتتون گفتین الان باردار شدن به چه کارتونه؟! وقتی تکلیف جا و مکان خودتون مشخص نیست 🙄

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
عذر میخوام شما تو تاپیکهای قبلی از اختلافاتتون گفتین الان باردار شدن به چه کارتونه؟! وقتی تکلیف جا و ...

🤣😐 بعد از دادگاه تمکین میخوام برم سرخونه زندگی اگه خدا بخواد .... بعدش خب اصن مگه نباید درمان بشه تنبلی تخمدان ... الان باید اقدام کنم برا درمانش 😢 دیر بشه دیگه کاری ازم برم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😐 بعد از دادگاه تمکین میخوام برم سرخونه زندگی اگه خدا بخواد .... بعدش خب اصن مگه نباید درمان بشه ...

بله درمان که باید بکنید برای حال خودتون 

منظورم به نگرانی شما برای بارداری بود با توجه به وضعیت پیش آمده و این عدم ثبات خب طبیعی نیست یه بچه هم آسیب ببینه 

ان شاءالله که مشکلاتتون حل بشه به خوشی باردار بشین 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بله درمان که باید بکنید برای حال خودتون  منظورم به نگرانی شما برای بارداری بود با توجه به وضعی ...

میفهمم چی میگین عزیزم ... اما من بیشتر دنبال درمانم .. آخه شنیدم کفتن اگه درمان نشه و کنترل نشه بعدا تو آینده باعث ناباروری میشه برای همین افتادم تو فکرش 

. وگرنه وجود بچه تو این شرایط برای هیچکس صلاح نیست. و من خودم چنین عقیده ای ندارم ک اگه بچه باشه زندگی اوکی میشه .. وجود بچه برای عده ای شاید تاثیر گذار باشه اما برا من فکر نکنم .. چون هنوز شرایطم نابسامانه .. 

میفهمم چی میگین عزیزم ... اما من بیشتر دنبال درمانم .. آخه شنیدم کفتن اگه درمان نشه و کنترل نشه بعدا ...

بله دقیقا درسته هیچوقت یه تولد نجات دهنده زندگی نیست 

برای درمان تنبلی بهترین راه بنظرم طب سنتی و اصلاح سبک زندگی هست واقعا هرکسی انجام داده من دیدم نتیجه گرفتن

بله دقیقا درسته هیچوقت یه تولد نجات دهنده زندگی نیست  برای درمان تنبلی بهترین راه بنظرم طب سنت ...

خب چجوری باید انجامش داد؟ اطلاعی دارید بطور مختصر برام بگید .. ممنون میشم

خب چجوری باید انجامش داد؟ اطلاعی دارید بطور مختصر برام بگید .. ممنون میشم

راستش توی طب سنتی بر حسب مزاج هرکسی درمان خاص ارائه میشه چیزی کلی وجود نداره که بشه به همه گفت 

اصلاح سبک زندگی هم که ورزش هوازی، مصرف میوه و سبزی و مغزیجات،  کم کردن برنج و نونهای سفید، حذف شکر و قند و محصولاتی که شکر در اونها به کار رفته و سایر موارد