الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله درمان که باید بکنید برای حال خودتون منظورم به نگرانی شما برای بارداری بود با توجه به وضعی ...
میفهمم چی میگین عزیزم ... اما من بیشتر دنبال درمانم .. آخه شنیدم کفتن اگه درمان نشه و کنترل نشه بعدا تو آینده باعث ناباروری میشه برای همین افتادم تو فکرش
. وگرنه وجود بچه تو این شرایط برای هیچکس صلاح نیست. و من خودم چنین عقیده ای ندارم ک اگه بچه باشه زندگی اوکی میشه .. وجود بچه برای عده ای شاید تاثیر گذار باشه اما برا من فکر نکنم .. چون هنوز شرایطم نابسامانه ..
راستش توی طب سنتی بر حسب مزاج هرکسی درمان خاص ارائه میشه چیزی کلی وجود نداره که بشه به همه گفت
اصلاح سبک زندگی هم که ورزش هوازی، مصرف میوه و سبزی و مغزیجات، کم کردن برنج و نونهای سفید، حذف شکر و قند و محصولاتی که شکر در اونها به کار رفته و سایر موارد
من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.