2777
2789
عنوان

مردانی که زن و بچه های خودشون رها کردند....

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم ب حق امام حسین بهترین ها براتون رقم بخوره ک تو خوشبخت ترین باشین عزیزم پسرتو جوری پر کن ا ...

آره همینکارو میکنم ممنونم عزیزم بهترین ها نصیب قلب مهربانت

اره بخدا تازه اون زنه هم ک باشوهراین فرارکرد متاهل بود چندتابچه کوچیک داشت مردم خیلی پست شدن دورازجو ...

چطور میتونن از بچه هاشون بگذرن واقعا دنیا خیلی کثیف شده جای زندگی نیست 😔

بچم تا هفت سالگی حضانتش با منه نمیتونن بگیرنش...نه نرفتم اونجا...خونه خودمم مستاجرم ولی قولنامه اش ب ...

اها خوبه عزیزم موفق باشی انشالله رفتی دادگاه همه چی گفتی دادگاه ب نفع خودته ولی باید از اول بری شکایت بکردی ازش  وبگفتی فرار کرده ورفته ک دیگ پسرتو حضانتش بده ب خودت برا همیشه ن یه وقت برگرده و قسم بخوره ک هیچی نشده فلان بچتو بگیره ازت از اول بگو ک دادگاه هم از اول درجریان باشن

آرزوی خوشبختی‌ای برات دارم که بعدا با خودت فکر کنی زندگیم چقدر به ی همچین تلنگری احتیاج داشت ، بچت ق ...

ممنونم عزیزم بهترین هارو برات از خداوند منان آرزو میکنم

زن اولش اونوقت قبولش کرد؟

مجبور بود اخه جایی رو نداشت بره تو خونه قدیمی همون مرده زندگی میکردسر زمینای همون مرده کار میکرد بچه هاشو بزرگ کرده بود مرده زن دومیه رو دوس داشت ولی بیکاره بود وتن به کار نمیداد زنه که گفت خرج خونه رو بده مرده هم رفت سر زن اولش آوار شد که خرج شکمشم زن اولش بده😑

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
اها خوبه عزیزم موفق باشی انشالله رفتی دادگاه همه چی گفتی دادگاه ب نفع خودته ولی باید از اول بری شکای ...

آره همینکار میکنم نتونه بچمو بگیره دیگه بمیرمم نمیدمش بهش شده بردارم برم جای که دستش بهم نرسه اینکارو میکنم اما حسرت دیدنشو به دلش میذارم

فقط ظاهر ادم دارن وگرنه از حیونم کمترن اصلا درکشون نمیکنم اخه از بچه عزیزتر مگه وجود داره 

واقعا فکر نمیکنم چیزی عزیزتر از بچه وجود داشته باشه بعضی ها فقط اسم انسان و یدک میکشن

خدا لعنتشون کنه بگو بابات مرد کثافت لجن خدا ازش نگذره انشالله خیلی برات ناراحت شدم عزیزم خدا اون زنا ...

تو زن  بودی  و هستی  

ذات  خراب این حرفا  حالیش نمیشه  

کرکس  همیشه  دنبال لاشه خوریه

ممنونم برام دعا کن خیلب سخت میگذره این روزام خیلی

بهت حق میدم گلم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻