2777
2789
عنوان

مردانی که زن و بچه های خودشون رها کردند....

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کفش پاره میرفتم سرکار براش پول جمع کردم بدهی هاشو بده چطور دلش اومد

🤦‍♀️چرا اینکارو میکردی برا خودت جمع میکردی 

دیگه برای هیچکس تا این حد از خود گذشتگی نکن 

همون‌میرفتی خسته و مونده برمیگشتی حواست نبوده و فکرشو نمیکردی

موفق باشی عزیزم خیلی خوشحال میشم وقتی ببینم چنین خانوم‌هایی پیشرفت میکنند

ممنونم مهربون برام دعا کن بتونم بچم با آسایش زندگی کنه سختی نکشه من فقط از تمام دنیا همین بچمو دارم

🤦‍♀️چرا اینکارو میکردی برا خودت جمع میکردی  دیگه برای هیچکس تا این حد از خود گذشتگی نکن  ...

اره بخدا من با مانتو نازک با کفش پارچه حمالی میکردم گشنه میموندیم تا بدهی و قسط بده

منکه نمیبخشم سپردم خدا

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  
دقیقا همینه برای منم یهویی بود اما خب معلومه اونا از قبل برنامه‌ریزی کرده بودن

صد در صد 

نمیشه ک یه روز پاشه بزنه بیرون و دیگه برنگرده از قبل برنامشو چیده 

خونه پدرو مادرشم نمیره با اونا قطع رابطس؟

خدا لعنتشون کنه بگو بابات مرد کثافت لجن خدا ازش نگذره انشالله خیلی برات ناراحت شدم عزیزم خدا اون زنا ...

من خودمم خیانتو تجربه کردم میدونم چی میگی منم دوسه بار قبل این ماجرا خیانتشو بخشیده بودم آخرم اینکارو باهام کرد پست فطرت....کاملا درکت میکنم عزیزم 😔