2777
2789
عنوان

ویار بارداری

108 بازدید | 17 پست
من از همه چیز مخصوصا گوشت حالم بهم میخوره چیکار کنم هیچی نمیتونم بخورم
خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خد کنه خیلی ویار بده شوهرمم بهم استرس میده هی میگه چیز بخور بچه ضعیف نشه میترسم یه موقع ضعیف نشه؟
خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم
خوب میشی سه ماهت که تموم بشه. من با مرغ تا اخرش بد بودم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برای تهوع توی بارداری قرص دمیترون توصیه میشهاز روزی 2تا تا 4تا هیچمشکلی نداره ،ودر ضمن سعی کن کشک بخوری به خاطر مزش و تهوع روکم میکنه واینکه مایعات الان که حالتو بدمیکنه بذار کاملا یخی بشه مثل برفک یخچال باشه بعد کم کم بخور تا دچار کمبود آب نشی
خـدایا بـرای تـمام وقتــایی کـه حواســم به تــو نیسـت و تــو حواسـت به منـــه ...ممنــون