2777
2789
عنوان

حافظ قرآن

190 بازدید | 20 پست

کسی هست اینجا که خودش یا اطرافیانش باشه؟

خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه نمیتونم کلاس شرکت کنم میخوام تو خونه حفظ کنم ولی همش میترسم شیطون نذاره و ول کنم😔

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

درخواست دوستی بده

یا ایتا با هم صحبت کنیم. راهنماییت کنم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست دادم بهتون💕

پیام میدم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

تو رو خدا بگو

سر مهریه توافق میشه؟؟

کی ازمایش میدیم و عقد می کنیم؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا بگو سر مهریه توافق میشه؟؟ کی ازمایش میدیم و عقد می کنیم؟؟

اول که یه صیغه محرمیت خوندیم چند وقت بعد آزمایش دادیم جواب آزمایش همون یه روز طول کشید 

بله سر مهریه جفت خانواده ها راضی بودن

اول که یه صیغه محرمیت خوندیم چند وقت بعد آزمایش دادیم جواب آزمایش همون یه روز طول کشید  بله سر ...

اجی شما حس شیشمی؟؟

من بزا خودم پرسیدم؟؟

من کلا با هرکی میخوام ازدواج کنم تا عقد میرسم بعد یهو همه چی خراب میشه😒😭😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اجی شما حس شیشمی؟؟  من بزا خودم پرسیدم؟؟ من کلا با هرکی میخوام ازدواج کنم تا عقد میرسم بعد یه ...

نه عزیزم

فک کردم اطلاعات میخواستی😅

ایشالله با کسی که واقعا صلاحه و پاکه ازدواج کنین😍🤲🏻