2777
2789

سلام دندون عقلمو امروز جراحی کردم. بعد یک ساعت که گاز استریل رو برداشتم از رو بخیه دهنم چندبار پر از خون شد، الان لخته شده رو بخیه م. این لخته تا کی میمونه اونجا؟ میتونم آب اینا بخورم؟

مشکلی نداره ،اره تا چند وقت می مونه،بستنی بخور

خوب میشه

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نداره ،اره تا چند وقت می مونه،بستنی بخور خوب میشه

آخه کنده نمیشه از جاش؟ ساعت ۶ جراحی کردم. الان ۲ ساعت و نیم شده زود نیست واسه آب و غذا خوردن؟

درضمن ممنون از جوابت 🙏

لخته؟؟؟ من جراحی کردم سختم بودش جراحیم اما لخته نشدش

آره روی قسمت بخیه ها لخته خون بسته. میگن نباید کنده بشه چون درد شدیدی میگیره و یه حفره خالی تشکیل میشه

من یه دندون دارم که باید جراحی بشه خیلی میترسم از دندونپزشکی درد داشت یا سخت نبود؟

نه اصلا درد نداره. منم خیلی میترسیدم جوری ک وقتی آمپول زد که سِر بشه،از اتاق اومدم بیرون سر تا پام به لرزه افتاده بود و جات خالی داشتم خفه میشدم از ترس زدم زیر گریه،شوهرم یکم آرومم کرد، رفتم جراحی اومدم بیرون خجالت کشیدم 😂😂

من یه دندون دارم که باید جراحی بشه خیلی میترسم از دندونپزشکی درد داشت یا سخت نبود؟

منم ۲۵ سالمه هیچ کدوم دندون عقلام درنیومده، دوتاپایینی اصلا جا نداره، دوتابالایی هم یکیش یکم از لثم دندون زده بیرون، گفته برو عکس بگیر هنوز نرفتم،میترسم

آره روی قسمت بخیه ها لخته خون بسته. میگن نباید کنده بشه چون درد شدیدی میگیره و یه حفره خالی تش ...

برای من نشده بودش 

برای من شب خواب بودم خون ابه از دهنم بیرون میومد بخیمم جذبی بودش

منم ۲۵ سالمه هیچ کدوم دندون عقلام درنیومده، دوتاپایینی اصلا جا نداره، دوتابالایی هم یکیش یکم از لثم ...

چیزی نیست گلم زودتر رسیدگی کن من از ترس انداختم پشت گوش یکی از استخونای فکم تحلیل رفته. و الان فکم تق و توق صدا میده