2777
2789

جواب ازمایشم گرفتم .شیش ماهه بدنم جوش میزنه پرکاری تیروئید داشتم ولی با دارو خوب شده بود .الان دوباره آزمایش دادم .نمی‌دونم شاید سلیاک گرفتم .میشه کسی اگه وارده یا کسیو می‌شناسیم تگ کنین .ی دنیا ممنون 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک تیرویید نیست

ببخشید الان گذاشتم اونو

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
منم ازمایش دادم دو ماهه دارو میخورم پریودامم بهم ریخته ازمایش دادم ولی سر دکتر انقدر شلوغه یه هفتست ...

شما پیش کدوم دکتر میری؟