2777
2789

وای اره قربونش برم کلا هر لحظه خیلی تنها و ناراحت و درمونده میشم حس میکنم یه در رو به اسمون برام بازه یه حس عجیب انگار یه دستی برام دراز کرده 

به مو میرسه ولی پاره نمیشه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
وای اره قربونش برم کلا هر لحظه خیلی تنها و ناراحت و درمونده میشم حس میکنم یه در رو به اسمون برام باز ...

منم تو همچین وضعیتی ام همیشه کمکم می‌کنه ولی بعدش تنها میشم دلم ازش گرفته چرا بعضیا انقد خوشبختن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سال پیش بعد عقد بابام مریض میشه در حدی ک اینا عاشق هم بودن ولی یهو بابام میگه طلاق چن مدت وضعشون اینجوری بوده اون زمانها خیلی زشت بوده ادم بخاد طلاق بگیره

مامانم میگه با دل شکسته رفتم یه جا مقدس و دعا کردم بعد که برگشتیم خونه دوباره میخاسته برن بیرون یه اسب سراسیمه میاد و سه بار سرشو تکون میده و به ارومی میره مامانم میگه دیگه همون شب همه چی درست شد واقعاهم معجزه بود

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

آره خودم . بخاطر وضع مالی نابسامان بابام ، اواخر مجردی ، هر چی پسر درب و داغون بود، اطرافیان بهم پیشنهاد میدادن . خواستکار های افتضاح میاوردن ک اونا هم تا خونه مون رو میدیدن، فرار بر قرار ترجیح میدادن . اما شوهری خدا رسوند ، ک هیچکس فکرش رو نمی‌کرد . خانواده خوب و جا افتاده ، کم جمعیت ، پدر مادرو  همسرم کارمند ، حمایت کننده، باشعور فهمیده  و..... خودشم عالی 

منم تو همچین وضعیتی ام همیشه کمکم می‌کنه ولی بعدش تنها میشم دلم ازش گرفته چرا بعضیا انقد خوشبختن

عزیزم هیچوقت ظاهر زندگیا رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

ببین این جمله خیلی تو ذهنم پررنگه همیشه

میگه شما یه فیلم سینمایی رو بیار یه تکه از وسطش نگاه کن و بعد که اون تکه رو دیدی بزن از اول ببینش اونوقت میفهمی چقدر اشتباه قضاوت کردی درمورد اون یه تیکه

زندگی ادماهم همینو میگه شما با یه تعریف یا یه روز دیدنشون نمیتونی کل زندگیو قضاوت کنی

خیلی سال پیش بعد عقد بابام مریض میشه در حدی ک اینا عاشق هم بودن ولی یهو بابام میگه طلاق چن مدت وضعشو ...

الهی 

خوشبحالش 😍

کاش خدا برا منم خودش بیاد زمین و دستم و بگیره زندگی من دست خودشه خودش می‌دونه مشکلاتمو می‌دونه اگر کمکم نکنه چه بلایی سرم میاد 😞

الهی  خوشبحالش 😍 کاش خدا برا منم خودش بیاد زمین و دستم و بگیره زندگی من دست خودشه خودش می‌دو ...

کمک میکنه مطمئن باش امضای منم بخون زندگی منم خیلی سخته ولی با ناامیدی هیچی حل نمیشه بسپرش به خودش و خودت رو رها کن

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
عزیزم هیچوقت ظاهر زندگیا رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ببین این جمله خیلی تو ذهنم پررنگه همیشه ...

اره درست میگید ولی این درموندگی که ته دلت میمونه رو چیکار کنی بعضی وقتا فکر میکنم خدا کنارمه بعضی وقتا هم انگار تنهای تنهام هیچکس ندارم 

آره خودم . بخاطر وضع مالی نابسامان بابام ، اواخر مجردی ، هر چی پسر درب و داغون بود، اطرافیان بهم پیش ...

خدارو شکر 

قدر زندگیتو بدون و همیشه شگر گذار باش خدا بیشتر هم کمکت میکنه

اره درست میگید ولی این درموندگی که ته دلت میمونه رو چیکار کنی بعضی وقتا فکر میکنم خدا کنارمه بعضی وق ...

همون تنهایی که احساس میکنی همون لحظه من باهاش حرف میزنم 

و واقعا اروم تر میشم خیلی خوبه