2777
2789
عنوان

قهوه ساز چه مارکی خوبه؟؟؟

10424 بازدید | 19 پست

بچها تولد رفیقمه  قهوه خوره ومیخام براش یه قهوه ساز بخرم  ولی من کلا قهوه خور نیستم وچیزی از انواع قهوهه وقهوه ساز اینا نمیدونم

قهوه ساز چه قیمته؟؟؟؟

چه مارکی خوبه؟؟؟

بچهاا ممنون میشم راهنمایم کنید 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلونگی خیلی خوبه نسپرسو کپسولی هم خوبه البته دوتاشون خیلی گرون شدن

قیماشونم بگید

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
جیپاس و نوا خوبه ساچی میگن خوبه خیلیا دارن دلونگی یکم قیمتش بالاست اونم خوبه ولی جیپاس و نوا قیمتاشو ...

قیمتش چنده 

والا من خیلی وقت پیش خریدم خیلی ارزون تر از الان بود الان قیمت ندارم  چون دوتاشو دارم و خیلی خ ...

مرسی گلم

ما یه اسپرساز داریم ونیز چقد میخواین هزینه کنین دولنگی هست ونیز  بلاگرها بیشترشون مارک smeg ...

یچیز خب باشه والا نمیدونم اصلا ازقیمتاش بی خبرم براهمین دارم میپرسم

خیلی گرون شدن مارک ونیز تا پارسال 1 بود الان انگار شده 5😔🤕🤧

دلونگی تودیجی کالا زده این ۵میلیون و۷۰۰؟؟؟؟

دلونگی تودیجی کالا زده این ۵میلیون و۷۰۰؟؟؟؟

ما چندبار رفتیم نمایندگی بوش

برای دیش واشر 

مارکهای متفرقه هم داشتن

قهوه ساز دولنگی دوتایی 

این تک هست 

2 تا 3 تومن بود

که همسرم گفت این خوب نیس

ونیز بهتره🤷‍♂️🤷‍♂️