اندیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 591 عنوان خانوم های باردار بیان 71 بازدید | 9 پست باردارم و ۱۵هفته هستم الان تو خونه دراز کشیده بودم دخترم که ۲سال و نیمشه با پشت محکم افتاد رو شکمم ولی هیچ دردی و لک بینی ندارم،بنظرتون بچه تو شکمم صدمه دیده؟ 1400/11/17 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 بچه دوساله نیمه چند کیلوعه مگایشالا هیچی نشده خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
shadam عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 نگران نباش گلم اون فسقلی هنوز پایینه و توی لگن و حفره ی شکم ازش محافظت میشه،تازه اینقدر آب دورش هست که خودش محافظشه رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
shadam عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 بچه است پیش میاد ،یک وقت دعواش نکنی،با ارامش بهش توضیح بده که نی نی اش نیاز به مراقبت داره رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
اندیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 591 نگران نباش گلم اون فسقلی هنوز پایینه و توی لگن و حفره ی شکم ازش محافظت میشه،تازه اینقدر آب دورش هست ... مرسی با حرفات آرومم کردی بچه های تو شکمم دو قلو هستن ،کلی گریه کردم
اندیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 591 بچه است پیش میاد ،یک وقت دعواش نکنی،با ارامش بهش توضیح بده که نی نی اش نیاز به مراقبت داره خیلی باهاش صحبت میکنم و این کارش ناخواسته بود
اندیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 591 بچه دوساله نیمه چند کیلوعه مگ ایشالا هیچی نشده ایشالا ممنون
shadam عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 مرسی با حرفات آرومم کردی بچه های تو شکمم دو قلو هستن ،کلی گریه کردم الهییی بگردمشون نگران نباش اصلا،دو هفته دیگه میری آنومالی🥰😍😍😍 رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
shadam عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 خیلی باهاش صحبت میکنم و این کارش ناخواسته بود عزیزم بهش بگو مامان نی نی هایی و باید خیلی حواست بهشون باشه،اینجوری حس حسادتم ازش دور کردی رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
اندیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 591 الهییی بگردمشون نگران نباش اصلا،دو هفته دیگه میری آنومالی🥰😍😍😍 آره عزیزم،ممنونم