2777
2789

ای وای 😢😢😢😢 اگر میتونی برو خونه مامانت یا او بیاد پیشت قطره سی ام باریج بخر اگر شیرده نیستی بده برات ماساژ بده کمربند ببند اگر تشک برقی داری بخواب روش نداری اتو گرم کن فقط استراحت کن 

م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیسگ کمردارم بعضی وقتا می افتم‌حتی دسشویی رفتن هم سختم میشه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
من الان دقیقا همونجوری شدم غذا هم دراز کش میخورم

باید چند روز استراحت کنی من با استراحت و ماساژ شوهرم خوب میشم کاراخونتم کم کن چند روز 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
گفتم شاید کسی دارویی بلد باشه بگه معجزه شه

معجزه نداریم والا درمان دیسک صرفا استراحته داروها فقط یکم درد رو مخفی میکنن مجدد عود میکنه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بعد چیکار میکنی خوب میشی

زیاد خم راست نشو سعی کن کاراتو ایستاده انجام بدی و فشاربه کمرتو کم کن 

کار خونه کجا بود اصلا نمیتونم تکون بخورم ‌اومدم خونه مامانم.دارو چی خوبه؟؟

خوب پس وضعت خیلی خرابه حتمن برو دکترررررحتمن حتمن چون دوستمم دوازجونت همین جور افتاد سرجاش به مرور فلج  شد  پاهاش

کار خونه کجا بود اصلا نمیتونم تکون بخورم ‌اومدم خونه مامانم.دارو چی خوبه؟؟

من  بدون توالت فرنگی نمیتونم حتی دسشویی برم چند سالته وچند تا بچه  داری