2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۹صبح همه خوابن کسی حوصله ندارد خاطره تایپ کنه😅🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

اینجور وقتا به این تاپیکا که می‌رسم ذهنم خالیِ خالی می‌شه  

خاااااالییییییی

صدای باد میاااااد

خار میغلته

علائم حیاتی صفر

فییشووووو فیشووووووو (صدای باد)

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
متاسفانه بامزه نداریم همش غمو غسس

چرا 😔 تو همه زندگی ها غم هس ولی نباید نا امید شد که بعدشم ادم میتونه خودش برای خودش شادی بسازه تو کتاب ابتدایی دخترم خوندم 

خاطره بامزه ندارم واقعا😕 اما تو بچگی طرز فکر مسخره داشتم

خب آدم به اینا میگه با مزه دیگه خب حالا خنده دارم خوبه دیگه من گفتم جکی خاطره ی چیزی بگید بخندیم روز سردی با خنده گرم شیم 😂

یادم نمیاد اه😐

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡