2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ادم میتونه دوباره اون همه سختی رو تحمل کنه اخه؟ 😢😢 چند سالشه بچتون؟ 

سخته واقعا دخترم ۴ سالشه میگم یه دفعه دوتارو باهم داشته باشیم 

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
اگر وضع مالی خیلی خوبی دارین باهاش حرف بزن تحریکش کن از مزیت بچه بگو  اگه هم نه حق بده همسرت تو ...

خونه و ماشین داریم رفاه نسبی رو میتونیم براشون فراهم کنیم ولی اینکه بگم وضع توپ نه نیست به اون شکل ولی خوب تو مسیر پیشرفتیم خداروشکر

منم خیلی تو فکر پسرمم همبازی نداره تنهاس شوهرم مخالفه حالا همه چیش با ماست اینا مخالفن😅😅 من خودم خواهربرادر دارم واقعاخیلی جاها  توزندگیم با خاهرام خیلی راحتر بودم تا مامانم همسرم  فقط یه خاهر داره تک پسره  مادرشوهرم میگه شوهرم بچگیش گریه میکرده که داداش میخام😂😂😂😂

دخترم ۶ سالشه دومی باردارم و دوران تهوع فقط بخاطر تنهایی دخترم این سختی بجون خریدم 

مبارکت باشه عزیییزم ان شالله به سلامتی نینی بغل کنی 🤩🤩🤩 همسرت راضی بود ؟؟

منم خیلی تو فکر پسرمم همبازی نداره تنهاس شوهرم مخالفه حالا همه چیش با ماست اینا مخالفن😅😅 من خودم خ ...

😅😅 بچگی خودشو یادش رفته ان شالله هرچی به صلاحته بشه عزیزم...