2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع وومعده درد توان نمیذاره انشالله شما هم شوهرت راضی بشه بیاری

ان شالله به راحتی برات میگذره عزیزم ممنون😘

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
سخته واقعا دخترم ۴ سالشه میگم یه دفعه دوتارو باهم داشته باشیم 

الان دیگه دیره برای که بخوای  یکدفعه بزرگ شن 

یاباید تا۲سالگیش دومی رو میاوردی که باهم بزرگ شن

یاصبر بده دخترت کلاس اولش رو بخونه بعد 

چون ماخانوادمون شلوغه زیاد دیدم بچه اول و دوم فاصله شون دراین حد بوده و سر درس و کلاس بچه اولی چقدر اذیت میشه و ناراحت میشه و غصه میخوره

من بچهام ۲سال فرقشونه میگم اولی خواس بره مدرسه اونیکی ۵سالشه دیگه کامل عقلش میرسه اذیت خواهرش نکنه ولی شماتاباردارشی بچه دنیاد بیاد دخترت میخواد بره مدرسه بایه نوزادخیلی اذیت میشین هم خودت هم دخترت بزار کلاس اولشو بخونه بعد اقدام کن

الان دیگه دیره برای که بخوای  یکدفعه بزرگ شن  یاباید تا۲سالگیش دومی رو میاوردی که باهم بز ...

اره اینم هست😑😑 ☹☹

درکل بچه میخوای چیکار دیگه تواین اوضاع بخداشوهرت عاقله که میگه نه من شوهرم میخواس وگرنه خودم ۱درصد ه ...

منم بخاطر دخترم میگم اخه الان همه دوتان میگم حداقل دوتا باشن احساس تنهایی نکنه

منم بخاطر دخترم میگم اخه الان همه دوتان میگم حداقل دوتا باشن احساس تنهایی نکنه

میدونم میگم یعنی بزار دخترت بزرگتر شه بخدا دوتاکدچیک باهم خیلی سخته من دارم میکشم یعنی نابووووود شدم باورت میشه الان بچه دومم ۱۱ماهشه من هنوز یکبارهم یه آرایشگاه نرفتم یه ابرو بردارم یااصلاح کنم واقعاااا سخته خیلی سخته بزار اونیکی بزرگتر شه بشه ۸.۹سالش که اگه کاری هم داشتی بتونی کوچیک تره رو بسپری دستش 

میدونم میگم یعنی بزار دخترت بزرگتر شه بخدا دوتاکدچیک باهم خیلی سخته من دارم میکشم یعنی نابووووود شدم ...

میترسم اونجوری باهم نتونن دوست بشن

میدونم میگم یعنی بزار دخترت بزرگتر شه بخدا دوتاکدچیک باهم خیلی سخته من دارم میکشم یعنی نابووووود شدم ...

ان شالله خدا بهت قوت بده عزیزم حق داری حتما مثه منم تو بچه داری دست تنهایی