2777
2789
عنوان

بیاین زندگیتونو هک کنم

504 بازدید | 60 پست

یه لایف هک هست که واسه همهههه ی ادما کاربرد داره (البته کسایی که گریه دونِشون پاره شده استثناعن)

وقتی تو یه جمعی هستین یا جایی که نباید گریه کنین ولی داره گریه تون میگیره میدونین باید چیکار کنین؟

من معمولا برعکسم جایی که باید گریه کنم خندم میگیره

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلی دلیل دارم ک دوس دارم گریه کنم ولی گریم نمیگیره چیکار کنم؟؟ راهی هست ادم اشکش دربیاد؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

تو دلم بی صدا گریه میکنم

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
اینم امکان پذیره😃ولی منظورم اینه اگه نخوای گریه کنی

بگو چیکارکنیممم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

آب بخور بند میاد

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
من معمولا برعکسم جایی که باید گریه کنم خندم میگیره

اونکه اره مثل ختم 😂 ولی منظورم اینه وسط یه جمع معمولی باشی ی خاطره ی دردناک یادت بیاد نتونی جلوی خودتو بگیری