2777
2789

سوپ خامه رو چجوری درست میکنین که خیلی خوشمزه باشه؟

طرز درست کردنش رو بگید لطفا و چه خامه و چه مارکی استفاده میکنید هم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قارچ نداره هویج و سیب زمینی نازک رنده میکنن داخلش میریزن

سوپ خامه قارچ داره ذرت هم  خوشمزه می‌کنه هویج نگینی . سیب زمینی نداره نریز .بعد پخت همه اینابا سینه مرغ  وجو .مرغ رو جدا کن ریش ریش من بریز یادت باشه زردچوبه نزنی فقط نمک و فلفل .ده دقیقه آخر خامه صورتی پاکتی ها رو با شیر قاطی کن اضافه کن نزار بجوشه می‌بره .حلذشد خاموش کن

ببین من جورو میذارم شب خیس بخوره

بعد یه پیاز رو رنده میکنم و توش اب و جو و مرغ رو میزیزم میذارم چند ساعت خوب بپزه 

مرغا انقدر نرم میشه که تو دهن اب میشه 

فقط یه ذره نمک میزنم 

بعد که جوها وا شدن بهشون هویج رنده شده هم اضافه میکنم و دیگه وقتی حس کردم جا افتاده شده سس رو درست میکنم و اضافه میکنم یه ربع نیم ساعت بعدش خاموش میکنم البته میتونی بیشتر بذاری

من گاهی بهش اون اخر کار جوی پرک هم اضافه میکنم 

ولی خود جو رو بیشتر دوست دارم از پرک

بعد دیگه میتونی با ابلیمو و جعفری و گیشنیز تازه بخوری خیلی خیلی خوشمزه میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز