ببین من جورو میذارم شب خیس بخوره
بعد یه پیاز رو رنده میکنم و توش اب و جو و مرغ رو میزیزم میذارم چند ساعت خوب بپزه
مرغا انقدر نرم میشه که تو دهن اب میشه
فقط یه ذره نمک میزنم
بعد که جوها وا شدن بهشون هویج رنده شده هم اضافه میکنم و دیگه وقتی حس کردم جا افتاده شده سس رو درست میکنم و اضافه میکنم یه ربع نیم ساعت بعدش خاموش میکنم البته میتونی بیشتر بذاری
من گاهی بهش اون اخر کار جوی پرک هم اضافه میکنم
ولی خود جو رو بیشتر دوست دارم از پرک
بعد دیگه میتونی با ابلیمو و جعفری و گیشنیز تازه بخوری خیلی خیلی خوشمزه میشه