2777
2789
عنوان

شوهر وقیح

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 69 پست
باید دو طرفه باشه یا نه؟ اگه خوبم بشه میتونی فراموش کنی چیکارا میکرده؟ کسی که یبار میاد میگه عاشق ای ...

اسال این دومین زن هست که شوهر م عاشقشون میشه جالب اینجاست هردو تا زن از هر نظر من از اونا سر تر بودم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
افرین مرسی از درکت شما برو پیش یه مشاور حتما حالا که انقدر منطقی شروع کردی منطقی ادامه بده که جوا ...

مشاور چیکار میتونه بکنه برا دل شوهر من 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور چیکار میتونه بکنه برا دل شوهر من 

خیلی کارا

اینجا کی میتونه کمک کنه؟

هرکی یه تخصصی داره مشاور و روانشناس عمری درس خوندن و تجربه دارن 

اگه راه حل درست میخوای باید کمک حرفه ای بگیری

تنها کارب که میتونی بکنی همینه

بقیه‌ش خاله‌زنکیه

دوست عزیزم.خواهرم.عزیز دلم.شما اینجا تاپیک زدی تا خانمای گل راهنماییتون کنن که هر کس از روی تجربه و دانشش داره این کارو میکنه.ولی در مورد مشاور میگید که چکار میتونه بکنه؟؟عزیز دل فدای دل شکسته تون بشم،حتما برین مشاور حداقل کمک میکنه زودتر از این گرداب خشم و به قول خودتون حسادت بیاید بیرون ،از بیرون نگاه کنید و تصمیم درست تری بگیرید....

حتما پیش یک مشاور که کارش زوجین باشه نتیجه بهتری میگیرید بانو

خیلی کارا اینجا کی میتونه کمک کنه؟ هرکی یه تخصصی داره مشاور و روانشناس عمری درس خوندن و تجربه دارن ...

من  کوتاه اومدم با  این اخلاقش   ولی واقعا این بی آبرویی رو نمیتونم تحمل کنم بره خواستگاری کنه از فامیل من     من به شوهرم گفتم جواب مثبت داد که مبارکت باشه و اگه رد داد خودمو میکشم

من خودم شاغلم و خونه هم مال خودمه  ولی برای حفظ آبرو نمیخوام بهش بی احترامی کنم هرگز هم چیزی کم ...

اون داره رسما بهت بی احترامی میکنه  ، میگه به خاطر آبرو اگه روزی هم جدا بشی آبرو اون میره که بااین کارش نه شما

دوست عزیزم.خواهرم.عزیز دلم.شما اینجا تاپیک زدی تا خانمای گل راهنماییتون کنن که هر کس از روی تجربه و ...

شوهرم که با من یه قدم هم برنمیداره توی هیچ زمینه ای    پس مشاور بدون شوهرم برم نتیجه میگیرم ؟

شوهرم که با من یه قدم هم برنمیداره توی هیچ زمینه ای    پس مشاور بدون شوهرم برم نتیجه میگیر ...

درسته که اگر با همسرتون برین نتیجه سریعتر و بهتری داره،ولی وقتی  همراهی نمیکنن حتما خودتون برید،تخصصش ن کمک به رفع تعارضات هست چه هردو نفر مراجعه کنن چه یکی از زوجین

درسته که اگر با همسرتون برین نتیجه سریعتر و بهتری داره،ولی وقتی  همراهی نمیکنن حتما خودتون برید ...

بهانه های الکی میاره   مثلا میگه دوستم نداری و بهم بی توجهی   در صورتیکه اصلا نه اهل مهمونی رفتن بدون شوهر هستم و نه اهل بریز و بپاش با اینکه خودم از نظر مالی در رفاه هستم میگه پولای منو میدزدی   و کلا خانواده من بسیار تمکن ال دارن و هیچگونه به پول ایشان اصلا احتیاج ندارم