2777
2789
عنوان

تعطیل شدن تاپیک های خبری نامناسب

208 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز من چند وقتی هست که دوست دارم این تاپیک رو بزنم.ولی امشب چند تا مورد باعث شد که حتما بیام و نظر شما رو هم بخوام. 

اینجا شبکه ی خبر نیست و اسمش نی نی سایت هست و بیشتر برای بارداری و مسائل مربوط به اون تشکیل شد. اما الان تبدیل شده به  بی بی سی. دوستای خوبم این خبرهای بد حال هر کدوم از ما رو خراب می‌کنه بدون اینکه کاری از دستمون بر بیاد. به اندازه کافی الان شرایط زندگی ها سخت هست و خیلی ها غمگین یا افسرده هستن.

بنظر من مسئولین سایت باید یک فکری به حالش بکنن ولی وقتی اونها متوجه این موضوع نیستن ما باید خودمون حواسمان باشه. 

خواهش میکنم از این به بعد تاپیک های مربوط به اخبار بد رو گزارش بزنیم تا اینقدر منتشر نشه. 

اگر موافق هستید پر بازدید کنید این تاپیک رو تا بقیه هم ببینن. 

ببخشید طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.🌹🌹

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

موافقم . آگاهی داشتن خوبه ولی اینکه روحمونو با خبرای بد و ازار دهنده اذیت کنیم و هی کنکاش کنیم در موردش اصلاااا خوب نیست

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون کاملا درسته ولی وقتی مردا میان اینجا میگیم اینجا سایت بارداری  و واسع خانوماس چرا میگین ...

عزیز دلم من اصلا منظورم به این نبود که این سایت برای خانوم ها هست یا خیر. می‌خوام بگم ما هر کدوم احتیاج به روحیه ی خوب داریم. یک وقتی هست ما کاری واقعا از دستمون بر نمیاد مثلاً راجع به کشتن آدمها یا خود کشی کسی ما چه راهنمایی میتونیم بکنیم؟ جز اینکه غصه بخوریم و اطرافیان مون هم رنج ببرند. خب این اخبار بد رو همه جا اعلام میکنم دیگه نیاز نیست اینجا باز گو بشه. شما تاپیک های ده سال گذشته رو ببینید اغلبشون شاد بودند یا حداقل خنثی. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
دقیقا منم از همه جا بیخبر بودم اومدم اینجا دیدم حالم گرفته شد

من هم از اون موقع فکرم درگیر هست. مثلاً میان میگن همسایه مون خودکشی کرد. خب بار منفی این خبر خیلی زیاده. یک وقتی هست یک موضوعی مطرح میشه میشه راجع بهش نظر داد یا مثلاً دعا کرد ولی بعضی از موضوعات واقعا نیاز نیست که بازگو بشه. 

عزیز دلم من اصلا منظورم به این نبود که این سایت برای خانوم ها هست یا خیر. می‌خوام بگم ما هر کدوم احت ...

سلام عزیزم

منم مثل شما دوتا سقط داشتم ماه هفت وپنج ماه.

آب دوربچه هاتون کم شد؟یا رشدشون عقب بود؟لطفا جوابمو بدین

دکترم میگه داروم فقط آسپرین وآنوکسا ۴۰۰۰هست ،شما چه داروهای مصرف کردین

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم منم مثل شما دوتا سقط داشتم ماه هفت وپنج ماه. آب دوربچه هاتون کم شد؟یا رشدشون عقب بود؟لط ...

سلام عزیزم بلا دور باشه ازتون انشاءالله ‌. بچه ی اولم که سقط شد همراه بود با درد های زایمانی و هیچ مشکلی کیسه آبم نداشت بچه هم رشدش عالی بود تا دقیق ی آخر ضربان هم داشت‌. دومین سقطم کیسه آب بمبه شده بود و سوراخ شده بود آبریزش داشتم باز هم همه چی بچم خوب بود‌. برای بارداری بعدیم دکتر رحمم رو سرکلاژ کرد. داروهام هم پردنیزولون، انوکساپارین و سرم آی وی آی جی و پروژسترون بود.