2777
2789
عنوان

ی ذهنیت اشتباه

77 بازدید | 13 پست

ی چیزیه که میدونم خیلیا نسبت به این موضوع اشتباه فکر میکنن 

اونم اینه ک اهوازیا عربن 

من خودم اهوازیم 

اما فارسم 

اونایی که عربن سالها قبل،از کشور های خودشون به شهر های مرزی ایران پناه آوردن(به دلیل نا امنی)و این باعث شده بعد از مدتها ک تعدادشون زیاد شده،خیلیا فکر کنن اهوازیا عربن 

(قصدم از حرفم توهین نبود،فقط جهت آگاهی بود) 

بیا تا دل نمرده باز.بازم یادم بده پرواز...! 

البته عرب هم هست

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم همشهری

البته من رامهرمزی ام 

ولی خوزستانی هستم

اره کلا سه تا تایفه داره 

عرب . لر . بهبهانی

که این سه تا گسترده تر میشن

حال ندارم توضیح بدم

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

میگم میشه بیای تو اون تاپیکم که از اهوازیا کمک خاستم؟ممنون میشم

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
دوروز دیگه یادشون میره قتل دختره

بخدا همشون مثل هم نیستن 

من همه جورشونو دیدم 

بعضیاشون خیلیم آدمای خوبین،ما که فارسیم حتی باهاشون وصلت هم داشتیم

بخدا همشون مثل هم نیستن  من همه جورشونو دیدم  بعضیاشون خیلیم آدمای خوبین،ما که فارسیم حت ...

همه جا همینه عزیزم 

همه جا خوب و بد هست 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
هست  ولی من حرفم اصلیته

اون ک اره ولی اصلیت اهواز عربن ها🙄😐

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
عشقم همشهری البته من رامهرمزی ام  ولی خوزستانی هستم اره کلا سه تا تایفه داره  عرب . لر ...

عزیزم🌹

به هر حال عرب ها حاشیه نشین بودن 

من اینو از آقا جونم که حدود نود سالشه پرسیدم

همه جا همینه عزیزم  همه جا خوب و بد هست

بله قطعا

من به شخصه بی فرهنگ و معذرت میخوام بیشعور شونو دیدم 

اما با شخصیت و با فرهنگ شونم دیدم  

اون ک اره ولی اصلیت اهواز عربن ها🙄😐

نخیر نیستن 

دوست عزیز ی تحقیق کنید حتما 

توی اولین پست توضیح دادم که حاشیه نشین بودن 

من راجبش تحقیق کردم