2777
2789
عنوان

دعایی ک رد خور نداده

1297 بازدید | 71 پست

سلام دوستان من یه تاپیکی قبلا خوندم ک خیلی ها نتیجه گرفته بودن ازش حتی یکسری آرزوهای محال بستگی به اعتقاد شخص داره

اینکه از اول رجب تا ۱۰ رجب ک  ولادت امام محمد تقی هست جمعا ۱۴۰۰۰ بار بگی یا جواد ائمه ادرکنی

هر روز هر چقدر رسیدی بگی 

امکان داره یک روز ۱ تسبیح بگی امکان داره ۳۰ تسبیح ولی ۱۰ رجب باید تموم بشه

اگه بخوای دقیق تقسیم بندی بکنی هر روز باید ۱۴۰۰ ینی معادل ۱۴ تسبیح کامل بگی یاد جواد ائمه ک روز ۱۰ رجب بشه ۱۴۰۰۰ بار

لطفا اگه کسی حاجت داره درسته تعداد زیاده ولی اسونه من خودم از امروز شروع کردم ک اول رجب هست

اگه کسی نتیجه گرفت من رو هم دعا کنید 

اینم بگم ک از دیشب چندبار دارم این تاپیک رو میزارم فقط دوس دارم اطلاع رسانی کنم ک هرکسی درمانده هست و حاجتی داره ک جواب نمیگیره شاید این راهی باشه برای رسیدن به خواسته

در ضمن اینم بگم ک درسته الان ۳ رجب هست ولی اولا مهم نیست قلبی و ثانیا مهم اینه این ۱۴۰۰۰ تا تا روز ۱۰ رجب تموم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.