2777
2789

سلام،من قبل از بارداری اینطوری نبودم ولی الان خیلی ضربان قلبم میره بالا و تنگی نفس می‌گیرم کسی این مشکل رو داشته؟دکتر چی گفت بهتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بارداری اول اینجوری بودم خیلی ترسیدم، کم‌خونی شدید داشتم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بله من مخصوصا شبا موقع خواب اینطور میشدم . 

یادمه اومدم همینجا پرسیدم 

گفتن توی بارداری اگه شاخ هم درآوردی زیاد تعجب نکن 

که این حرف منو خیلی آروم کرد 😅

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

منم بودم.یهو ضربان شدید.

من فکر کردم از کم آبی باشه.مایعات زیاد خوردم.خودمو تقویت کردم.

خودش بعد چند مدت رفع شد ب دکتر نگفتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

طبیعیه ، برای بعضیها بیشتره بعضی کمتر 

چون جریان خون بیشتر میشه و حجم بیشتری خون از قلب پمپاژ میشه و به قلب فشار میاد ، برای اطمینان پیش متخصص قلب برو و اکوکاردیوگرافی بده 

من ماههای اخر دیگه تنگی نفسم در حدی بود میخوابیدم کاملا خفه میشدم و اواخر بارداریم نشسته میخوابیدم ، هر دکتری میرفتم یه نوار قلبی میگرفتن میگفتن خوبی 

اخرش شب قبل زایمانم رفتم متخصص اکوکاردیوگرافی گرفت و گفت دریچه ی میترالت تنگه ، چطور تا الان دووم اوردی ، گفتم بارداری خیلی سختی داشتم اما هیچ دکتری نگفت برو پیش متخصص قلب 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید حتما نوبت می‌گیرم

زنده باشی و به سلامتی زایمان کنی 😘

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
راه حلی برای کنترلش نبود؟شما هم تنگی نفس می گرفتید؟

ن تنگی نفس نداشتم 

دارو خوردم دیگه بهتر شدم 

شیش سال قبل بود عزیزم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)