2789
عنوان

خانوما یه لحظه

174 بازدید | 20 پست

من پریود شده بودم بعد اون قدر ازم اومد که تختمم کثیف شد ، ببخشید این طور میگم 

روتختیم رو میتونم بشورم اما خود تشک تخت رو چی کار کنم ؟؟

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با آب و وایتکس اون قسمت خونی و تمیز کن

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

یه راه حل برامواقع پریودی... من خودم یه پارچه بزرگ دارم دولایه میکنم میندازم رو تختم بعدم دوتاشورت میپوشم واینکه اصل کاری دوتا دستمال کاغذی رو تا میکنم وقسمت خط باسن میذارم وراحت میخابم... جاییم بخام برام دستمال کاغذی رو میذارم ونگران نشتی دیگه نیستم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
:) خراب نمیشه ؟

نه

فقط همون نقطه رو بکش

برای پریودی بهتره ملافه جدا داشته باشی که زیرشم پلاستیک دوخته باشی

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
برا من قهوه ای شد متاسفانه بعد مبره داخل تشک من دلم برنمیداره تمیزم بشه فقط روش تمیز میشه توش نمی ...

نمیدونم چی کار کنم !🙁🙁🙁

با آب پاش اون قسمت رو نمدار کن بعد ی تیکه صابون بردار بکش بهش اینقد بکش ک قشنگ صابونی شه بعد با ی اسفنج یا پارچه نم دار بکش پاک میشه 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
نه فقط همون نقطه رو بکش برای پریودی بهتره ملافه جدا داشته باشی که زیرشم پلاستیک دوخته باشی

هیچ وقت اینطور نبودم ، این سری خیلی ناجور شدم 🙁