2777
2789
ولی داداشم‌اینا که مرحله اول ثبت‌نام‌کردن زمین‌و بهشون‌دادن‌ داداشم اینا دادن‌مهندس نقشه کشیده میخان ...

حتما خودشون زمین داشتن

اون برا کسانی هس که خودشون اعلام کنن زمین داریم نیاز به تسهیلات داریم

این مسکن ها هم مثل مسکن مهر هس که بصورت اپارتمانهای چندین طبقه و حدود 70 متر میدن تحویل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟شما مطمعنی؟پس چرا میگن‌پول و میدن‌که خودمون‌بسازیم

اون وام خود مالکی هست.کسایی که زمین به نامشون هست نمیتونن نهضت ملی ثبت نام کنن.به جاش وام خودمالکی میدن.۳۰۰تومن بازپرداخت۲۰ساله.قسطش ماهی۴میلیون.سندم رهن بانک میمونه

اون وام خود مالکی هست.کسایی که زمین به نامشون هست نمیتونن نهضت ملی ثبت نام کنن.به جاش وام خودمالکی م ...

داداشم‌زمین به نامش نداشت ولی حالا زمین‌دادن مرحله اول ثبت‌نام‌کردن

نه عزیز 40 میلیون حساب باز میکنی گلا 50 میلیون هم طی پنج مرحله پرداخت میکنی مگه سایتش مطالعه نکرد ...

نه والا ندیدم همچین چیزی تو سایتش فقط بقیه سایتارو ک نیگاه کردم دیدم مردم گفتن شیش ماه یبار برامون پیامک اومده ۴۰ تومن بریزیم تا سیصد تومن باید بدیم سیصد تومن هم وام میدن 

نه والا ندیدم همچین چیزی تو سایتش فقط بقیه سایتارو ک نیگاه کردم دیدم مردم گفتن شیش ماه یبار برامون پ ...

اون شاید مال زمان دولت روحانی بوده

الان برو تو سایت مسکن ملی شرایطش زدن

نه والا ندیدم همچین چیزی تو سایتش فقط بقیه سایتارو ک نیگاه کردم دیدم مردم گفتن شیش ماه یبار برامون پ ...

نمیدونم

شاید حرف شما درسته

من که نمیتونم ثبت نام کنم اما چنتا اشنا ها ثبت نام کردن

الان نوشته درحال استعلام

تو سایتش نگاه گردم شرایطش اینجوری بود

اخه کسی که مثلا تحت پوشش کمیته هی از کجا سیصد میلیون بیاره

خدا کنه چون اونجوری خیلی زیاد میشد

اخه اون کسی که تحت پوشش کمیته هست یا نحت پوشش بهزیستی از کجا این همه پول بیاره

تازه شنیدم برای کمیته و سه دهک اول 20 میلیون باید حساب باز کنن

اخه اون کسی که تحت پوشش کمیته هست یا نحت پوشش بهزیستی از کجا این همه پول بیاره تازه شنیدم برای کمیت ...

همون دیگه اگ مردم اینقد داشتن ک نیازی ب این طرح ها نبود

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com