2777
2789
عنوان

بخاطر غذا باهاش قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 79 پست

رسم پاگشا کردن ندارن کلا

برعکس مادرشوهرم میگه باید تو ک اولین بار میای خونه ما ی چیزی برا ما بخری!

منم رفتم برا همشون چیزمیز خریدم. برا بچه هاشون و خواهرشوهر و جاری و ... اسباب بازی و لیوان و ..

روز مادر برا مادرشوهرم انگشتر نقره خریدم ک پولش نصف پول یکی از پروژه های یک ماهم بود!

بعد رسم یلدایی ام میگن نداریم

شوهر من بهشون گفته بود اونا رسم یلدایی دارن. رفته بودن همشون باهم برا من یه کیف پول و یه دمپایی روفرشی و یه تیشرت خونگی خریدن بعنوان یلدایی!! همه اینارو تحمل میکنم ولی ب روی خودش نمیاره

من چی بگم دوتا بچه دارم وبشوربساب هرروز پخت پز تمیز کاری عزیزم ی ذره فرض ترباش ب همه کارات میرسی غذاهم املت نشد ناهار ی وعده غذایی خورشتی بابرنجی بار بزار ک براشام هم بمونه هی نگه غذا کلا مردا شکمو هستن ناراحتی نداره ک براخودت بزرگش میکنی.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شوهر منه ها با این که درآمدش زیاد نیس ولی پول به کتفش هم نیس همش میگه بخورین بپوشین دنیا دو روزه

دقیقا!

من برای خرید لباسای عیدم کلی برنامه ریزی کردم چون خیر سرم تازه عروسم. 3 ماهه عقد کردم. میگه بابا تو ی روز عروس بودی دیگه چرا همش فکر میکنی عروسی!!!!!

درحالی ک مادرشوهرم ب روم میاره ک لباسات خوب نیس!!!!

دفعه بعدی بهش میگم پسرتو بفرست سر ی کاری ک پول دربیاره لباسام خوب بشه

من چی بگم دوتا بچه دارم وبشوربساب هرروز پخت پز تمیز کاری عزیزم ی ذره فرض ترباش ب همه کارات میرسی غذا ...

کلا همین ی بار املت شد

همیشه غذای برنجی دارم ولی یه ذره ک گشتش بشه دیگه هیچ حرفی نمیشه باهاش زد

تازه بعدشم ی عالمه میخوره میگه انقد سیرم نمیشه باهام حرف زد!!!!

پا شده برام موز و سیب و پرتقال پوست کنده قاچ کرده رفته سوپ خریده الانم ابلیمو عسل و بیسکوییت اورده ...

خوب اونم تنهاست اینجا دلش به تو خوشه تو هم بهش باید یاد بدی.مردها عین بچه ها میمونن باید به خوبی بهشون یاد .با زور نه برعکس جواب میده.بگو دستت درد نکنه.بهم رسیدی .همین جور ادامه بده.تا خوب بشم .خوب شدم جبران میکنم.اینم بهش بگو که عزیزم اینجا کارت بد بود.من ناراحت شدم

دقیقا! من برای خرید لباسای عیدم کلی برنامه ریزی کردم چون خیر سرم تازه عروسم. 3 ماهه عقد کردم. ...

منو خواهرم تو کل سال لباس عید خانواده رو میخریم یا میدیم خیاط بدوزه هم به صرفه تره هم عجله ای نمیشه آخر سال هم کم نمیاریم همیشه هم بهترین لباساروداریم

کلا همین ی بار املت شد همیشه غذای برنجی دارم ولی یه ذره ک گشتش بشه دیگه هیچ حرفی نمیشه باهاش زد تا ...

مادرش هم اینقدر بهش میرسیده؟

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
کلا همین ی بار املت شد همیشه غذای برنجی دارم ولی یه ذره ک گشتش بشه دیگه هیچ حرفی نمیشه باهاش زد تا ...

ببین سالاد الویه همیشه توخونت باشه همیشه درست کن بزار تویخچال غذاهاتم همیشه برنجی باشه این ادم خیلی خیلی شکموعه.اضافه خورشتارو هم بزارفریزر ک بعضی وقتا نتونستی وقت نکردی غذا بپزی خورشت دربیاری ی برنج هم درست کنی.سختش نکن براخودت .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
اره احتمالا باید این کارو بکنم

ببین من مامانم شاغله هروقت غذا درست میکنه به اندازه ی هفت هشت نفر درست میکنه قشنگ به اندازه ۳ ۴ وعده میمونه

شما ک شوهرت اشتهاش زیاده دیگ  باید قید صرفه جویی تو غذا رو بزنی

و همیشه تو خونه ناگت مرغ آماده همبرگر  ژامبون یا سوسیس کنسرو و غذاهای نیمه اماده رو داشته باش بجای هله هوله بسکوییت اینا غذای نیمه اماده بگیر 

رسم پاگشا کردن ندارن کلا برعکس مادرشوهرم میگه باید تو ک اولین بار میای خونه ما ی چیزی برا ما بخری! ...

اینا عین خانواده شوهر منن اوایل خیلی خودخوری می کردم ولی فقط خودم عذاب میکشیدم ولی بعد از مدتی بی خیال شدم اینجوری خودم آرامش دارم توهم فقط با قانون خودت زندگی کن هر چی هم گفتن بگو این قانون منه الان اونا هر کاری بکنن میگم به درک و از یاد میبرم من بعد از چند سال تازه زندگیم اروم شد از دست اینا

حتماغذام خیلی خوش مزه درست میکنی که تهشودرمیاره کل تابم درست کردن غذابه نیم ساعتم نمیرسه عزیزم هرغذای که فکرکنی ماکارونی که یه ربم طول نمیکشه مرغ وخورشتم فوقش تاابش جوش بیادنیم ساعت بایدوقت بزاری تویه خانومی عزیزم خانوماخیلی قابلیت دارن بادمجون سرخ کن بزارفریزرپیازداغم میتونی فریزکنی اگه ابگوشت میخوای بزاری شب ساعت 12بزارزیرشوکم کن تاصبح امادست قورمه سبزیم همین طورمایع ماکارونی زیاددرست کن بزارتوفریزرلوبیاخیس کرده یاپخته همیشه داشته باش

ببین من مامانم شاغله هروقت غذا درست میکنه به اندازه ی هفت هشت نفر درست میکنه قشنگ به اندازه ۳ ...

آها ی چیز دیگ هم بگم ابگوشت خیلی درست کردنش راحته همچی بزار توی زودپز خودش میپزه 

یا غذاهاتو توی زود پز درست کن مثلا سوپ عدسی اینا هم سریع اماده میشه و  هم  کار خاصی نداره

همه مردا شکمو هستن.همون نهار زیادتر بزاری .میان وعده هم میوه بیسکوییت چیزی بخوره حله.من همین کار میکنم.عصر بگو میان وعده بخوره.غذا برای شب .قانون را بهش یاد بده.با دعوا نه با نرمی.راه باییییییییییید بیایییییییییی .کیک خونگی درست .کیک خامه ای .خیلی مفید تر به صرفه تر از این بیسکوییت هاست.یه کیک بزرگ درست کن یه هفته میخورین

برنامه داشته باشی .صرفه جویی هم میشه در هزینه هاتون.من غذا زیاد میزارم.نهار شام فردا هم همسر میبره سر کار .غذا داشته باشی دیگه غذای بیرون سفارش نمیده همسرت.دیگه غذای بیرون نمیخره.اسی بامزه حرف میزنی .من کلی خندیدم.خدا ایشالا دلت را شاد کنه.

یه نکته نزار گرسنه بشه بعد غذا بخوره.هنوز خیلی گرسنه نیست بهش غذا بده .کمتر میخوره.میان وعده حتما بهش بده حتی اگه فراموش کرد خودش.دیگه خیلی گرسنه میشه .مان وعده باشام همه را یجا میخوره.