2777
2789
عنوان

خانم های گل لطفا کمک کنید

39 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها 

من ۵ روز از موعدم گزشته  روز پنجم لکه ی قهوه ایی دیدم 

فرداش تبدین به رنگ خونی شد منم گزاشتم به حساب پریود 

واصلا خون بیرون نمیریخت فقط داخلی بود  وتا ۳ روز هم بیشتر ادامه نداشت روز ۳ پاک شدم وحالا از وقتی که پاک شدم درد کمر و زیر شکم میاد سراغم . کمی هم اغلب سرگیجه دارم .

تست نزدم هنوز. میخوام بدونم این خون پریود بود ؟ 

یا چیز دیگه ؟ 

به نظرتون تست بزنم ؟ نشون میده نمیده ؟ 

این که این خونریزی طبیعی یانه ؟ 

لطفا خانم ها اگه تحربه ایی دارین کمک کنید . من تاحالا چنین سابقه ایی نداشتم وخیلی نگرانم . موندم چیکار کنم . 

سلام عزیزم ممکنه لکه بینی لانه گزینی باشه بیبی چک بزن یا برای اطمینان بیشتر آزمایش خون بده احتمالا بارداری

من پایه های خشم و اندوه و گریز بودم....تو جان مرا اما؛به «عشق» دوختی!🤍
سلام عزیزم ممکنه لکه بینی لانه گزینی باشه بیبی چک بزن یا برای اطمینان بیشتر آزمایش خون بده احتمالا ب ...

به نظر تون صبر کنم برای بی بی چک یا نشون میده ؟ 

اخه میترسم اگرهم چیزی باشه نشون نده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا حامله هستید.از اخرین رابطه تون ک مشکوک هستین ۱۵روز بعد میتونین بی بی چک بزنین ویا ۵روز بعد از موعد پریودتون که قرار بود بشین ولی نشدین بی بی چک کنین حتمن نشون میده 

به نظر تون صبر کنم برای بی بی چک یا نشون میده ؟  اخه میترسم اگرهم چیزی باشه نشون نده&nbs ...

اگه 5 روز از موعد پریودتون گذشته حتما نشون میده بله...ولی دقیق ترین روش همیش آزمایشه

من پایه های خشم و اندوه و گریز بودم....تو جان مرا اما؛به «عشق» دوختی!🤍