2777
2789
عنوان

بی بی چک ،روز پنجم انتقال بلاست

| مشاهده متن کامل بحث + 16820 بازدید | 34 پست
بلاست عزیزم من اصلا قبل روز ده بیبی چک نزدم بنظرم شما هم وایستا حداقل از روز ۸ بزن

اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم عین معتادا ۴ تا بی بی چک زدم الانم زنگ زدم دوستم چهار تا دیگه بگیره بیاره یه دونه هم دیجیتای گرفتم روز هشتم بذارم😊فک کنم دیجیتالی حساسیتش بیشتر باشه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم عین معتادا ۴ تا بی بی چک زدم الانم زنگ زدم دوستم چهار تا دیگه بگیره بیا ...

انشالله مثبتی زیاد فکر میکنی اصلا روزا نمیگذره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم عین معتادا ۴ تا بی بی چک زدم الانم زنگ زدم دوستم چهار تا دیگه بگیره بیا ...

عزیزم اینجوری اذیت میشی

من مدیکور قطره چکونی زدم نشون داد بیبی چک ها فرقی نمی کنن با هم این همه استرس اصلا خوب نیست استرس مانع لانه گزینیه اروم باش و دیگه تا روز ۸ بیبی چک نزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

انشالله مثبتی زیاد فکر میکنی اصلا روزا نمیگذره

خدایی حس عجیبیه هم منتظری زود بگذره روزا هم می‌ترسی هر چی به روزای ازمایش نزدیک میشی ،من بار سوم هست که انتقال دادم ولی اصلا صبور نیستم،

خدایی حس عجیبیه هم منتظری زود بگذره روزا هم می‌ترسی هر چی به روزای ازمایش نزدیک میشی ،من بار سوم هست ...

اره واقعا من همش دوست دارم فردا بشه از طرفی دوست ندارم ادم بین خواستن ونخواستن میمونه

عزیزم اینجوری اذیت میشی من مدیکور قطره چکونی زدم نشون داد بیبی چک ها فرقی نمی کنن با هم این همه است ...

استرس که ندارم خیلی عجولم میخوام اگه مثبت شد زودتر تو بی بی چک ببینم ،عقده شده برام آنقدر بی بی چک منفی دیدم آرزو به دل موندم یه بار مثبتشو ببینم

اره واقعا من همش دوست دارم فردا بشه از طرفی دوست ندارم ادم بین خواستن ونخواستن میمونه

من هر دفعه که منفی شدم یکسال به خودم نیومدم الان سومین سال دارم امتحان میکنم 

من هر دفعه که منفی شدم یکسال به خودم نیومدم الان سومین سال دارم امتحان میکنم 

اشتباه میکنی باید بعدش شروع کنی چون اگه پشت سرهم باشه سریعتر جواب میگیری

استرس که ندارم خیلی عجولم میخوام اگه مثبت شد زودتر تو بی بی چک ببینم ،عقده شده برام آنقدر بی بی چک م ...

درکت میکنم عزیزم ولی خب صبر کن حداقل تا روز ۸

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍