2777
2789
عنوان

بدویید عکس خودم و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 90 پست
عکس مال چه زمانیه؟ چجوری دوتا بچه داری؟ ماشالا خیلی جوونی عزیزم🤩🤩

مال همین چند روز پیشه گلم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنن بعضیها با عکس دیگران حالمون خوب میشع عکس عکس دیه خیابون پر ادم برید هرچقدخاسی ببینید.

تو نبین و کسی از تو نظر خواست ماهم حالمون خوب میشه

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
مال همین چند روز پیشه گلم 

عزززززیزم خیلی خوشگل و جوونی. ماشاالله. امیدوارم همیشه خوشبخت و سلامت باشی کنار همسر و بچه ها🤗🤗🤗

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

عزززززیزم خیلی خوشگل و جوونی. ماشاالله. امیدوارم همیشه خوشبخت و سلامت باشی کنار همسر و بچه ها🤗🤗🤗

ممنونم فداتشم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
چند سالته

24 گلم

اسی دریاچه چیتگر بودید؟؟؟ 

آره عزیزم