2777
2789
عنوان

شما اگر توی یوتیوب همسرتون خانوم های س ک س ی ببنید

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی تاپیکی دیدم یکی نوشته بود ک باسنت رو بکوب ب دیوار ی بار سمت چپت رو یبار سمت راستت رو   &nb ...

🤣🤣🤣عالی

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴

تموم مرداایی ک اینستا و یوتیوب و .... دارن و کلا با فضای مجازی اشنا هستن اینحور زنارو میبینن نمیشه کاری کرد فقط حساس نشو

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
تو ی تاپیکی دیدم یکی نوشته بود ک باسنت رو بکوب ب دیوار ی بار سمت چپت رو یبار سمت راستت رو   &nb ...

اونایی که تو اینستا هستن اکثرا عمل شده هستن ‌.تا آخر عمرت به دیوارم بکوبی اونجوری نمیشه😆

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یکی ازهمسایه های مامانم ایناخانمش خیلی خوشتیپ وقشنگ بودفقط سینه هاش خیلی ریزبوددرعوض همسایه روبرویی ...

مردا گنده دوست دارن به لطف فضای مجازی خیلی چشم و گوششون باز شده .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ایراد داره ولی والاه اصلا به چشم من نمیاد

خب دلیل نمیشه چون شوهرت اونا رو میبینه از ت‌و ناراضی که. اونا رو محض کنجکاوی و سرگرمی میبینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روانشناسا هم میگن نباید اونجور چیزارو ببینن نه مرد نه زن.

چون انتظاراتشون از هم بالا میره.درصورتی که اونا یا تبلیغاتن و کارشون اینه.یا عمل کردن

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم