2777
2789
عنوان

به دادم برسین خیلی تب دارم

190 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوبین 

تازه رفتم دکتر ی لحضه خوب شدم علائمم بدتر شد هیچیم بهم نگفت پزشک معدم میسوزه چشام میسوزه تب ‌دید دارم بدنم وحشتناک درد میکنه تا الان خواب بودم ولی از درد بیدار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سرما یا کروناست بیماریت ی پیک داده باید بذاری بگذره

اگه تا فردا بهتر نشدی دوباره برو دکتر

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
اگه سرما یا کروناست بیماریت ی پیک داده باید بذاری بگذره اگه تا فردا بهتر نشدی دوباره برو دکتر

خداوکیلی چقدر برم کل 

خونه گرفتن هر سری ی نفرمون میره 500 تومن خرج میشه مگه ما چقدر حقوق داریم بازم خداروشکر اونی ک نداره چیکار میکنه🥺

خداوکیلی چقدر برم کل  خونه گرفتن هر سری ی نفرمون میره 500 تومن خرج میشه مگه ما چقدر حقوق داریم ...

عزیزم🥺

میفهممت 

خواهرم سه روز تمام حالش بد بود به معنای واقعی سه روز پشت سر هم بردن سرم وصلش کردن

واقعا چاره نیست

البته انیدوارم تا فردا حالت بهتر بشه❤❤❤

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.