2777
2789

چیشده جانم

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشب بدجور گریه کرد۴ماهشه نافش کامل داخل بود ولی الان بیرون زده و یچیزایی زردی توی نافشه چیکار کنم خیلی میترسم عفونت باشه نافه بچم میگن خیلی حساسه؟؟؟

دوشب بدجور گریه کرد۴ماهشه نافش کامل داخل بود ولی الان بیرون زده و یچیزایی زردی توی نافشه چیکار کنم خ ...

بیرون اومدنش طبیعیه..بچه ها باگریه زیاد نافشون بیرون میزنه...بوی بد یا بیرون اومدن چرک یا دورازجان خونریزی نداشت؟

وقتی بعد از تولد نافش افتاد چی گذاشتین رو نافش؟

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
بیرون اومدنش طبیعیه..بچه ها باگریه زیاد نافشون بیرون میزنه...بوی بد یا بیرون اومدن چرک یا دورازجان خ ...

ن اصلا هیچکدوم اینارو تداشت 

وقتیم بندناف افتاد مادر شوهرم پی گذاشت گف عفونتو میگیره

ن اصلا هیچکدوم اینارو تداشت  وقتیم بندناف افتاد مادر شوهرم پی گذاشت گف عفونتو میگیره

خداروشکر

اون چیز زرده نرم هستش؟ یا خشکه

دوشب بدجور گریه کرد۴ماهشه نافش کامل داخل بود ولی الان بیرون زده و یچیزایی زردی توی نافشه چیکار کنم خ ...

نترس گلم چون گریه کرده اینجوری شده سعی کن لباسشو بچرخونی بزاری رو نافش شلوارشو بکش روش احتمالا بره تو 

İyi ki sevmişim seni

بچه رو چرا دکتر نبردی ☹اینا اینقد آسیب پذیرن هر چی دم دستشون میاد میندازن دهنشون شاید عفونت باشه فردا برو