2777
2789
عنوان

عکس 🙃 مامانای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 59 پست
من تجربه سقط داشتم این سقط نیست به نظرم بیشتر شبیه دستماله که توی رحم مونده و اومده بیرون

ن عزیزم این بزرگ بود کنارشم لکه خون بود زیر اب گرفتم سفید شد

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستمال که تو رحم نمیمونه

عزیزم از چند نفر شنیدم که وقتی با دستمال کاغذی خودتون رو خشک میکنین یا نوار بهداشتی میزارین با مکش رحم مقداریش وارد رحم میشه

با دیدن این عکس یاد این حرف افتادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
[QUOTE=225304374]ماه پیش لک بینی داشتم[/QUOوقتی   اینو  دفع  کردی لک  داشتی  ...

ن لک داشتم بعدش خونریزی شدید

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
درد داشتی موقع دفع یا قبلش؟؟

اره پشتم درد میکرد زیر شکمم تیر میکشید حالت تهوع داشتم

عزیزم  اگه  قبل  پریودت  قرصی  چیزی  مصرف میکردی  مثل ال دی یاهرمونی  ممکنه  این قزصا جم شده  و بعد پریودت دفع شده ....اگ  میگی  پریودت  فقط  لک  بوده  اره این  جنین  بوده  ک  دفع  کردی  

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
داشتم چایی با کلوچه میخوردم😐

ببخشید ولی خیلی برام مهمه از شانس بدم باید برم شهرستانتو اتوبوسم دردمم شدیده

ن عزیزم این بزرگ بود کنارشم لکه خون بود زیر اب گرفتم سفید شد

دستمال نیس  تورو خدا   اطلاعات  اشتباه  ندیدن  ..جنین  بوده  

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ