2777
2789
عنوان

نظرتون راجب....

64 بازدید | 12 پست

نظرتون راجب یه دوست جنس مخالف چیه؟ منظورم رابطه عاطفی و... نیست. 

مثلی دوستی هایی که با دوستای خودمون داریم

لطفاً توهین یا فحش ندین چون فقط نظرتونو میپرسم🖤🚶🏿‍♀️

دلوم پی دلته جومه نارنجی😐🚶🏿‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم مثبته 

اگ واقعا نگاه اون پسرم فقط به عنوان دوست باشه بهتون

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

تو ایران متاسفانه درصد کمی همچین فرهنگ دوستی خارج از جنسیت دارن و در نهایت منحرف به سمت جنسیت میشن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

ولی توی فرهنگ خانواده های ایرانی جا نیوفتاده... 

خانواده من به شدت توی این زمینه سختگیری دارن ولی برای پوشش و... زیاد گیر نمیدن:)

دفعه قبل گفتم

همچین دوستی وجود نداره

چون تهش ختم میشه به وابستگی و اذیت

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه عزیزم چرا توهین کنیم  بستگی به خودت داره مثلا من این دوست اجتماعی و این حرفارو خوب نمیدونم

مثلا مثل در حد دوست های عادی 

در حد سلام و کارهای روز مره‌ات بگی..