2821
2789
عنوان

شب شهادت امام هادی علیه السلام

101 بازدید | 18 پست

جهت برآورده شدن حاجتتون صلواتی هدیه کنین به روح مطهر امام هادی

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای سلامتی پدرم دعا کنید 

انشا الله شفای عاجل

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            

چشم

امضام😭🙏🏻

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهی بحق امام هادی هیچکس دلش گرفته نباشه هیچ خونه ای توش غم نباشه الهی دست هیچ پدر و مادری خالی نباشه شرمنده بچه هاشون نشن الهی نزدیک عیده همه بچه ها خوشحال باشند ... التماس دعا 🙏🏻🙏🏻

چشم امضام😭🙏🏻

هم صلوات فرستادم هم حمد خوندم‌برا

الهی بحق امام هادی هیچکس دلش گرفته نباشه هیچ خونه ای توش غم نباشه الهی دست هیچ پدر و مادری خالی نباش ...

الهی آمین

التماس دعا برای خودم و عزیزانم 

خواهرم دامنش سبز بشه ان شااالله همه منتظران 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ماشین بخریم 

کار شوهرم درست بشه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ماشین بخریم  کار شوهرم درست بشه

انشا الله بحق صاحب این شب

یه صلوات هم برای آزادی شوهرم از زندان حل مشکلات مالیمون و سربراه شدنش بفرستین ممنونم😞

انشا الله به زودی زود بحق صاحب این شب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز