2777
2789
عنوان

به عنوان یک زن چیکار میکنید حال دلتون خوب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارها سالم خوری برای سلامت خودم

فیلم دیدن

اهنگ شاد و رقص

ایروبیک

روحیه ام هم همیشه سعی میکنم خوب باشه پر انرژی

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

خرید لاک زدن لاک 

کاشت ناخن ترمیم آن 

حمام آب داغغغغغ ی تشت گنده دارم میرم میشینم توش بش میگم وان دست ساز😂قابل حمل 

عارضم ب حضورت لباس میخرم خرید میکنم دونات میپزم فیلم میبینم خرید خنزل پنزل میکنم 

کتاب میخونم(این عالیه صفای روحه)

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میرقصم کتاب میخونم در میام بیرون تو پارک راه میرم داداشمو اذیت میکنم و خوراکی هاشو میخورم سریال ترکی میبینم

با خواهر زاده ۳ سالم حرف میزنم یه انرژی خاصی بهم میده

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
منم آهنگ گوش میدم لعنت میفرستم 😂 و گربه مینمایم 

اخرش حالمون بدتر میشه😂😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الهی شادش گوش بده.... همیشه شادباشی

خواهر کو‌. دل شاد دیگه😔

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

شلوغی و بپر بپر تو خونه.

خوندن قران با ترتیل توخونه ( تازه ترتیل یاد گرفتم خیلی ذوق زده میشم 

و هزاران‌کار دیگه حال ندارم تایپ کنم

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اخرش حالمون بدتر میشه😂😂

نه والا برام مهم نیست 🥺😂 چپ میرم راست میرم لعنت میفرستم 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
اهنگ گوش میدم از اونجای که همش دپ هستن بدتر میشم😐

خب دپ گوش نده روح و روان داغون میکنن اهنگ های غمگین این سمه دورش بریز

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

من ناراحتیامو مینویسم رو برگه بعدپارش میکنم 

اما ورزش میکنم و اشپزی خیلی بهم انرژی میدن وخوندن کتابای انگیزشی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘