الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
حمام آب داغغغغغ ی تشت گنده دارم میرم میشینم توش بش میگم وان دست ساز😂قابل حمل
عارضم ب حضورت لباس میخرم خرید میکنم دونات میپزم فیلم میبینم خرید خنزل پنزل میکنم
کتاب میخونم(این عالیه صفای روحه)
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
نه والا برام مهم نیست 🥺😂 چپ میرم راست میرم لعنت میفرستم
کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمیکنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ^_^.
خب دپ گوش نده روح و روان داغون میکنن اهنگ های غمگین این سمه دورش بریز
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃