2777
2789
عنوان

تولد بچه جاری+عکس

1316 بازدید | 67 پست

بچه ها تولد بچه جریمه

بنظرتون ازین لباسا خوبه براش بگیرم؟

تا ۱۰۰تومن میخوام هزینه کنم.

اینم بگم عقدم

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتای دیگم هست اگه هستین بذارم

بزار

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

بقیه برادر و خواهرای شوهرت هم بپرس چند میدن،ببین نرخشون کلا چقده،چون ما در حد میلیون برای بچه های هم کادو میدیم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
باصد تومن ی بلوزتک یا شلوار تک میتونی بخری فک کنم 

بلوز و شلوار میشه با ی نیم ست فانتزی

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

اسباب بازی یا عروسک تا همون سقف ۱۰۰ تومن بگیر ..

یا کلاه شالگردن ..دستکش

برای لباس مثل پیراهن و شلوار باید بیشتر هزینه کنی 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بقیه برادر و خواهرای شوهرت هم بپرس چند میدن،ببین نرخشون کلا چقده،چون ما در حد میلیون برای بچه های هم ...

ی میلیون ک ندارم

اصلا وظیفه ام هس؟

بلوز و شلوار میشه با ی نیم ست فانتزی

به کیفیتش نگاه کن مهم کیفیته لباسه بتونه حداقل چندبار بپوشه 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)