2777
2789

خون تو مدفوع بافاصله .. یعنی یبار اینجوری شدن دیگه نشدن، یبارم دوروز پشت هم شدن ، البته فقط شبا اینجوری میشن. میگن آب توالت فرنگی قرمز میشه . دیگه نشدن خداروشکر . کسی هست تحربه داشته باشه؟نگران شدم نمیتونم تا زمان دکتر رفتنشون صبر کنم😑

و اینکه اون شخص عاشق تندی هستو غذای زیادو تند میخوره . و دوبار این اتفاق بعد خوردن املت (املت ربی)با فلفل زیاد بوده. ممکنه حساسیت باشه؟کسی داشته؟

این اتفاق با فاصله ۱ ماه اینا افتاده . فاصله دیدنه خونا زیاده.

من توازمایش خون مشخص میشد همینجوری باچشم معمولی مشخص نمیشد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که مشکل جدی نداشتید  انشالله همیشه سلامت باشید . واسه عزیز منم دعا کنین🙏

قربونت عزیزدلم انشالله بهترباشی مهربون🌹🌹😘😘

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤