2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه شوهرش تو واتساپ همش کلیپای عاشقانه میزاره برا کسایی ک عشق قدیم دلشتن و دلتنگی عاشقانه 

خدایااااا نسل این جور مردارو منقرض کن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بنظرت با کسی در ا تباطه دوستم خیلی دپرس شده

ببین نمیشع گفت صددرصد اره شاید داره زنشو حرص میده مثلا من خودم دوسدختر شوهرم خیلی دنبالش بود شب عروسی گفت میام تو مراسمت خودکشی میکنم شوهرم دیگه محلش نگذاشت تا الانم اسمشم نبرده 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ببین نمیشع گفت صددرصد اره شاید داره زنشو حرص میده مثلا من خودم دوسدختر شوهرم خیلی دنبالش بود شب عروس ...

اخه کفت ندام کلیپای عاشفانه میزاره با زنشم مشکلی نداره همع کلیپاشم غمگینه برا عشق قدیمی یا برا یار و از این جیزا 

اخه کفت ندام کلیپای عاشفانه میزاره با زنشم مشکلی نداره همع کلیپاشم غمگینه برا عشق قدیمی یا برا یار و ...

اگه کاری نداره مثلا چتدمشکوک تماس مشکوک نداره اصلا اصلا اصلا به روش نیاره میدونی چرا دیگه علنیش میکنه بگو خودتم اگه کلیپی دیدی براش بفرست بگو تو اینجور کلیپارو دوست داری اصلابع پای شکست عشقیش نزاره

شاید یه عشق قدیمی داشته بهش نرسیده 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏