2777
2789
عنوان

دندان درد

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 37 پست
الحمدلله چه خوب...اذیت نشدید؟

روز اول ب خاطر عصب کشی وقتی ک بی حسیش رفت درد میکرد ک با ژلوفن کنترلش میکردم بعد خوب شدم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

نمیدونم ولی خیلی درد کشیدم هرزگاهی اون تاج بلند دندونم درد میاد میخوره به به اون دندون بالاییش جونم ...

تاج دندونتم میتونی بدون بی حسی اسون درستش کنی اگه اشتباه نکنم

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول ب خاطر عصب کشی وقتی ک بی حسیش رفت درد میکرد ک با ژلوفن کنترلش میکردم بعد خوب شدم

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشید

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشید

ممنون عزیزم همچنین 🌹

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

نمیدونم ولی خیلی درد کشیدم هرزگاهی اون تاج بلند دندونم درد میاد میخوره به به اون دندون بالاییش جونم ...

بخاطر عفونت اینطور شده که تاجش میخوره به دندون بالا. منم نتونستم تحمل کنم رفتم کشیدمش

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
تاج دندونتم میتونی بدون بی حسی اسون درستش کنی اگه اشتباه نکنم

از دندونپزشکی دیگه متنفرشدم از وقتی این دندونمو پر کردم

میترسم برم دیگه یموقع بدترشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بخاطر عفونت اینطور شده که تاجش میخوره به دندون بالا. منم نتونستم تحمل کنم رفتم کشیدمش

اره خیلی عفونت بدی کرد

بدترازهمه دندون عقل کناریشم نهفتس گیج شدم اصا واس چی اینطوری شد

حالا بازم بهترشده 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
از دندونپزشکی دیگه متنفرشدم از وقتی این دندونمو پر کردم میترسم برم دیگه یموقع بدترشه

منم اصلا دندونپزشکی دوست ندارم ولی مجبوریم دیگه

اره خیلی عفونت بدی کرد بدترازهمه دندون عقل کناریشم نهفتس گیج شدم اصا واس چی اینطوری شد حالا بازم ب ...

خیلی سخته رفتن به دندانپزشکی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
منم اصلا دندونپزشکی دوست ندارم ولی مجبوریم دیگه

دندون عقل نهفته دارم باید جراحی کنم مثل چی شهرو دارم زیرورو میکنم که یه جراح حاذق پیداکنم😂💔

اخه عکس گرفتم گفت جراحیش یکم سخته

خیلی سخته رفتن به دندانپزشکی

خیلی خیلی سخته

نباید پیش هر دندونپزشکی رفت حتی برا کشیدن یه دندون شیری

دندون عقل نهفته دارم باید جراحی کنم مثل چی شهرو دارم زیرورو میکنم که یه جراح حاذق پیداکنم😂💔 اخه ع ...

منم 4 تا عقلام رو جراحی کردم چون کج بودن الحمدلله دکترم عالی بود

منم 4 تا عقلام رو جراحی کردم چون کج بودن الحمدلله دکترم عالی بود

خداروشکر درد هم داشتی؟

من گوش وفک وچشمم درد میاد خیلی تازگیا گردنم هم درد میاد

چند ماهی یکبارم عفونت میکنه کیست میاره😩

خداروشکر درد هم داشتی؟ من گوش وفک وچشمم درد میاد خیلی تازگیا گردنم هم درد میاد چند ماهی یکبارم عفو ...

اره خب درد داره اولش و دهن تا یکی دو روز درست باز نمیشه ولی اینا عادیه مهم اینکه جراحی خوب انجام بشه که دکترم خیلی خوب بود شما چه شهری هستید

اره خب درد داره اولش و دهن تا یکی دو روز درست باز نمیشه ولی اینا عادیه مهم اینکه جراحی خوب انجام بشه ...

من اصفهان

شما چطور