2777
2789
عنوان

دانشگاه

151 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی میدونه ترم بهمن ماه واسه ورودی های بهمن از کی شروع میشه؟ ب من گفتن دانشگاه خودش واست انتخاب واحد میکنه من از اول بهمن دارم میزنم تو سایت اموزشیار برنامم رو نگا کنم نمی یاره میزنم در انتظار انتخاب واحد توسط سر ترم 😕یعنی چی ترم کی شروع میشه 

فرهنگیانید؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دانشگاه ازاد 

اهان دانشگاه ازاداز16شروع میشه  حتماانتخاب واحدمثل ما

کلاساهم شروعش23بهمنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اهان دانشگاه ازاداز16شروع میشه  حتماانتخاب واحدمثل ما کلاساهم شروعش23بهمنه

وای همش استرس اینو دارم ک نکنه فردا کلاس ها شروع بشه و من نمیدونم هنوز برنامم چیه🤦🏻‍♀️

وای همش استرس اینو دارم ک نکنه فردا کلاس ها شروع بشه و من نمیدونم هنوز برنامم چیه🤦🏻‍♀️

اموزش خیلی کنده طرف ماهم همینه فرداانتخاب واحده بعدهنوزدروس روتوسایت ارائه ندادن  

وای یعنی چی منی ک اولین بارمه خیلی استرس دارم 

منم ترم دوم هستم این ترمی که بیادمنتهی فرهنگیان هنوزنذاشتندبرامون میزارنداگرنماینده کلاستون هست بپرس ازش که پیگیری کنه ازبخش اموزش دانشگاه

منم ترم دوم هستم این ترمی که بیادمنتهی فرهنگیان هنوزنذاشتندبرامون میزارنداگرنماینده کلاستون هست بپرس ...

ترم اولم تاحالا دانشگاه نرفتم ورودی بهمنم🤦🏻‍♀️هیچ کلاسی وجود نداره ک نماینده داشته باشه 🤦🏻‍♀️😂